Urstls Yclmom92 benim de 5 kasım bende 7 aralıkta gittim yoktu erken dedi:) bu haftasonu gidicem. Benim de 4+6:)
Dilman ElanrBlkc cnm değerin 18 olduktan kaç gün sonra ultrasonda gördün bebeğini. Benim değerim 1 ocakta 152ydi
Hlnmstf burcu2600 ben de ilk gördüğümde hemen araştırdım doktorum igg nin yüksek cıkması iyi geçirmişsin enfeksiyonu dedi diğeri şu an veya yakın zamanda enfeksiyon geçirdin mi diye gösteriyor. Hatta toxo igg düşük çıkmıştı keşke o da yüksek olsaydı hepsine bağışıklıgın olurdu demişti
Hlnmstf 5+1, sat 3 kasımdı adetten 2 gün önce 131 cıkmıştı bhcg adet günü 332 idi. Aslan burçlarına hazır mıyız 🥰
hk0909 Ben aslanım eşim aslan 😍🥰 Birde Aslan annesi olacağım sanırım umarım huyları bana değilde babasına çeker 🤭
aminezehra hk0909 Benimde Eşim aslan Babasının huyuda güzel ama çok nazlı inşallah ikimizdede az az alır huyları☺️☺️
hk0909 Rabbim hepimize sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 KOCAELİ de olan var mı hanımlar hangi şehirlerdesiniz 😊
hamileyizanneyiz hk0909 ben şuan 5+3 deyim son adetim 16 kasım 27 Aralık cuma 5+6 olucam kese görmeye gidicem görebilirim inşallah
hk0909 aminezehra Şimdi evde iki Aslan olunca bizim ben daha nazlı oluyorum 😂😂 Bide eşim bebekken falan çok usluymuş hiç üzmezmiş annesini 🤭