hamileyizanneyiz SedanurKPN benim pazartesi 764 dü değerim şimdi 1000 lerde felandır Cuma’ya kadar 1500 olur diye düşünüyorum inşallah görülür 5+6 da kontrolüm cuma bazıları diyor bazen erken kalp atışı duyulur diye bakalım ne olacak
SedanurKPN hamileyizanneyiz benim bugün kese zor gözüktü karından garanti amaçlı alttan da baktılar kese de kanama olmuş hafif progestan gümde 2 ye çıkarttı 5+4 ama kese zor gözüktü
SedanurKPN hamileyizanneyiz ölçmedik gerek yok dedi normalde 3 günde 4-5 katı artıyordu Cuma günü 827 di bugün tahminimce 4000 lerdedir, doktorda o civarlar da dedi
Pkr Benim bugün 6+3 olması gerekiyordu doktor 5+5 ile uyumlu dedi vitamin progestan ve kan sulandırıcı iğne verdi. Ben biraz tedirgin oldum. İki hafta sonra kontrolüm var:(
Ozlemkubra Pkr benimde ilk gittiğimde 2 gün geridendi ve kanama vardı bir hafta kullandım progestan ve ecopirin ve hiçbirşey yapmadım sonraki haftaya kanamam yok denecek kadar azdı. İnşşalh sizinde geçer
SabriyeCan SedanurKPN merhaba ben 5+3 te gördüm cumartesi günü keseyi 😊 sende görürsün inşallah 🤗 kalp atışı ne zaman duyarız onu bekliyoruz bizde 🤰
Ozlemkubra glshr bende vitamin içmedim dün ondan mı diye ama değilmiş gece bile kusarak geçirdim bugün içtim vitamini zaten iştahımda yok
Pkr Çok sağol canım. Benim kanamam yok çok şükür ama bebeğin 5gün geriden gelmesi endişelendirdi beni neyse düzelir umarım🤷🏼♀️ Ozlemkubra
hamileyizanneyiz SedanurKPN rabbim sağ sağlim hayırlısıyla Sağlıklı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah canım benim sen nerelisin nerde oturuyorsun 😇
Canan23 Ozqe_tolqa canım ya bi şey daha sorcam kusura bakma bilgin var mıdır bu konuda bilmiyorum ama son kontrolümde Dr 3 haftalık dedi bana ama ultrason çıktımda 5 hafta yazıyordu neden olabilir
Canan23 Ozqe_tolqa son adet tarihimi de sormadı ona göre belki yazılmıştır diye düşündüm ama anlamadım bişi
Canan23 Kızlar alakasız ama bu programda bebeğin haftasını nasıl değiştireceğimi bulamadım yardımcı olur musunuz