meva_asil_moms Ozqe_tolqa aynen rengi kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok lekelenmen bebek kan damarlarına bağlandığı için demişti doktor
meva_asil_moms Ozqe_tolqa kalp atışını duyduk canım şükür haftamla uyumlu 7+1 haftalık bebeğin boyu 9mm dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. https://www.resimag.com/p1/c87316db509.jpeg
glshr Aranızda ağızında acı bir tat olan varmı veya bir bilgisi olan bu gün hep ağzımda acı bir tat var ve ne yaparsam yapim geçmiyo dün folik asite başladım onla bi alakası olabilirmi
glshr Ozlemkubra bendede hepsi bu gün başladı bianda olunca acaba folik asittenmi dedim o zamn normal bişey herkeste varsa😅insan tedirgin oluyo ya ilk defa böle şeyler yaşayınca😅
Ozlemkubra glshr bende vitamin içmedim dün ondan mı diye ama değilmiş gece bile kusarak geçirdim bugün içtim vitamini zaten iştahımda yok
drkgrss Kızlar bende bugün kalp atışı için doktora gittim , yaşam belirtisini duydum en azından çok güzeldi🙈 normalde 7+1 dim doktorum 6+6 dedi , mide bulantılarında yavaş yavaş başladı inşallah artmaz😢
SabriyeCan SedanurKPN merhaba ben 5+3 te gördüm cumartesi günü keseyi 😊 sende görürsün inşallah 🤗 kalp atışı ne zaman duyarız onu bekliyoruz bizde 🤰