meva_asil_moms Ozqe_tolqa ultrasonda bebeğine gördüm kalbinin attığını gördüm canım doktor gösterdi şimdi net duyamayız haftaya dinletirim dedi ama atıyordu kalbi belliydi ultrasonda
Gmzomr Ozqe_tolqa gittik acile bebek oluşmuş ama kalp atışı için 1 hafta sonra dedi kanama alanı felan var demedi ama progestan verdi yarın kendi doktoruma gidicem tekrardan bakalım
Ozqe_tolqa meva_asil_moms anladım canm ınsaalh bende görürüm kalp atışını haftaya gidecem bende sen bugün 6+1 misin
hk0909 Ozqe_tolqa Bende haftaya 7+1 olacağım ama kesede geç göründü doktorum geç döllenme olabilir dedi. Kalbi zamanında duyarım inşallah içim biraz olsun rahatlar 🥰
Kardelen3334 Ozqe_tolqa kese 5 haftalık Ken görülür canım. Beta hcg değeri 3000 üzerinde ise yine görülür
hk0909 Ozqe_tolqa Ama doktorum net bir zaman vermek için o kadar geç çağırdı normalde 5+3 te falan görünürdü ben biraz erken gidince o haftaya gel dedi. Ama bebiş görünmedi daha ufak olduğu için alttan da bakmak istemiyor.
Kardelen3334 Ozqe_tolqa halsizliği atlamışım. Aynen kollarımı kaldıracak takatim olmuyor. Ama iştah konusunda baya iyiyim. Birçok sey yemek istiyorum