Hlnmstf Ben de dün gittim kızlar🥰 sat a göre 6+3 olması lazımdı doktor 6+6 dedi kalp atışını duydum yavrumun herkese nasip olsun inşallah 🥰
hatice33 Bende 5+2 hamileyim cmt doktora gideceğiz keseyi görürüz inşallah kalp sesini heyecanla duymayı bekliyorum 🥰
Pkr meva_asil_moms benimde 2 defa düşüğüm oldu. Herşey araştırıldı hiç bir problem çıkmadı. En sonunda eşimde varikosel olduğu anlaşıldı. Doktor henüz hiç çocuğumuz olmadığı için tüp bebek yerine ameliyat olmasını önerdi. Çok basit bir ameliyat zaten. Eşim ameliyat oldu yaklaşık 3 ay önce. Ben şimdi hamileğim 5+4 Allahıma çok şükür🤲🏻
meva_asil_moms Pkr maşallah 🧿 benimde ilk denemede tuttu tüp bebek şuan 6+1 haftalık olduk bugün kalp atışı için gidicem doktora 5+1 de keseyi görmüştük
Pkr hatice33 amin canım inşallah Allah büyük diyorum vardır bir bildiği ama inşallah bu defa yüzümüz güler
Pkr Hepinize bir şey danışıcam kızlar. Geçmişte kötü tecrübeler yaşayıp şuan hamile olanlara ( mesela ben 2 düşükten sonra şimdi hamileyim) doktor bir sürü ilaçlar iğneler vermiş bebek tutunsun diye heralde. Benim doktorum en azından kalp atışı duyulup bebek oluşana kadarki sürece müdahale etmeyi uygun bulmuyor. Bu doğal bir süreçmiş eğer embriyo sağlıklıysa zaten mutlaka tutunurmuş çünkü bende anne olarak hiçbir problem yokmuş. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama yazılarınızı okudukça çok kafama takıldı. Ama artık başka doktora gitmek istemiyorum 2 yıldır perişan olduk doktor köşelerinde 😔
Urstls Pkr evet canım bende öyle biliyorum sizde bi sıkıntı yoksa düşme sebebi bebeğin sağlıksız oluşudur zaten onun için belli zaman beklenıyor sonrasında tedbir amaçlı size göre program uyguluyor doktor iğne va neyse artık . Tabi bende yanlış bilıyor olabilirim ama bana mantıklı gelmişti.
Selinnnnn Pkr bende bir düşük yaşadım daha sonrada başka bir doktora gittim kese tuttunsun diye bir sürü ilaç verdi kese büyüdü boşmuş meğer o yüzden yine eski doktoruma gittim ve şuan yine hamileyim benm doktorumda aynı şeyi söyledi biraz doğal bırakmak lazım dedi bencede en iyisi o olcaksa oluyo olmucaksa olmuyo zaten ama inş bu sefer olur🙏
Pkr meva_asil_moms bu arada benim 5+1 de vajinal ile kese gözüktü önümüzdeki çarşamba 6+3 olduğunda gidicez kalp atışı için ama yine vajinal bakıcakmış.
meva_asil_moms Pkr benimde 5+1 de vajinal ultrasonla görüldü kesem. Kaç cm di senin kesen benim 6,50 cm di ben ultrason kağıdımda yolk sacı gördüm yanlış görmediysem Bugünde alttan bakacak tüp bebekte her kontrolümde hep alttan bakıldı hiç üstten bakmıyor doktor
Pkr meva_asil_moms meva_asil_moms canım benimde 5+1 vajinal ile kese görüldüğünde 6,5 cm yazıyordu ultrason kağıdında. Ama ben tabi stresten yolku falan sormayı unuttum. Kalp atışı için gittiğimde sorucam.
meva_asil_moms Pkr stres yapma canım rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🤲🏻 ilk başta benim artışlarım yoktu ilk kan testim 55 çıkmıştı 3 gün sonra 92 2 gün sonra 95 transferin 11.günü yerleşme kanamam oldu sonrasında birden tavan yaptı beta değerim kesemi görmek nasip oldu inşallah devamıda gelir gebeliğimin ilk zamanlar bende çok üzülmüştüm çünkü çok stresli bir süreçti saat 16da akşam doktor kontrolüm yazarım inşalalh görürsek minik mercimeği
Pkr meva_asil_moms inşallah canım böyle güzel haberlerle insan motive oluyor. Bizlerede haber verirsin