hk0909 Selinbrkn O çok normal bende de oluyor canım. Daha önce hamilelik geçiren arkadaşlarıma sordum çok normalmiş kaşık ağrısı. Her lavaboya gittiğinde adet olacakmışsın gibi korku yaratıyor insanda dimi 🤦🏻♀️😊
iremylmz Selinbrkn bebek rahime yer yapıyor ve rahimin genişleme sürecine hazırlandığı, iç duvarını kalınlaştırma eylemini hızlandırdığı için sancılanıyorsun kuzum bende de oluyor herkeste olur acı eşiği yüksek olanların dikkatini çekmez ama ben kıvranıyorum😂😂🙈
hk0909 Selinbrkn Tabii göremese tekrar çağırırdı mutlaka 😊 Kalp seslerini duysakta bir rahatlasak artık 🙏🏻💗
Selinbrkn hk0909 dert etme ben de keseyi görene kadar öyleydim şimdi bir rahatlama geldi. Biz de çok istedik bu bebeği çok sukur oldu ama hani belli mi olur Allah korusun ama kalp atışını duyamayabiliriz veya düşük yapabiliriz olabilir tabiki 6 aylik olana kadar böyle bekliycez mecburen insallah hiç birimizde sorun sıkıntı çıkmaz Rabbim büyük 🙏
Yclmom92 Urstls sizinle aynı gidiyor süreç bende 5+4 de keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim ☺️
alivefamm Elaa1 çok düşük adet günün geçtimi benim geçen 16.9du doktor dış gebelik olabilir dedi yavaş yükseliyor dedi ve adet günümde adet oldum ama bu ay gebe kaldım şuan herşey normal hcg yüksek 2000 lerde
Elaa1 Zynp01 senin değerin kötü değil. Progesteron tek başına anlamlı değil zaten. Düzensiz beta hcg ile degerlendiriliyor. Senin şimdilik erken bir gebeliktir sadece. Bir hafta sonra kese görünür. 😊🙏
iremylmz Urstls Urstls ben 4 haftayı bitirmeden fark ettim çünkü çok planlı ilişki ve adet dönemi yaşadım yani aşırı planlayıcı olduğum için test bile yapmadan biliyordum hamile olduğumu 😂🙈 suan 6+4 üm inşallah hepimiz için sağlıklı ve kolay bir süreç olur ♥️ Allah yardımcımız olsun.
selininyavrusu iremylmz benim de ara ara karnıma adet sancısı geliyor ve korkuyorum bişey olacak diye
iremylmz Kubosa ben duydum ama çok az böyle çokkk az. 6+2 iken gittim doktora 15 gün sonra tekrar gideceğim inşallah gümbür gümbür atıyordur bebeklerimizin kalbi
hk0909 Kızlar bende çok uykusuzluk var folik asit etken olabilirmiş internette öyle yazıyor. Benim gibi olan var mı????
Nnur1 Ben de 4+6 da doktora gittiğimde küçük bir kese şeklinde göründü, dün yani 6+2 de kontrole gittim bebeğimin kesesi farkedilecek şekilde büyümüştü ve kalp atışını da dinledik çok şükür ☺️♥️
Tortilla Annnnneeesss o cok onemlı degılmıs canım korkulcak bırsey degıl döllenmeyle alakalı da olabılıyormus son haftalara dogru dengelıyormus. Bebekte bırsey olusturmuyormus.