arzudemir Kubosa Kubosa benimde o günler hasta olmadım ama testlerde negatif 😏 sizin belli olmuş hayırlı olsun hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inş 🙏🏻
Kubosa arzudemir ınsallahhh olırr bı an once henuz kalp duyamadık cuma gıdıcez ınsalh kan testı yaptırdınızmı
drkgrss Yclmom92 Bebisim12345 bende 5+4 üm pazartesi günü keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktorum
Birkucukkelebek Serap08 inşallah hayırlısıyla atlatırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. Stres de çok zararlı. kolay değil tahmin ediyorum ama olumlu düşünelim ki olumlu olsun.
Urstls Duyguaydin81 bence 2 hafta uzun bir süre doktor bebek gözükmese bile rahme bakıyor falan folik asit veriyor 5+3.haftada gidin en azindan bence içiniz daha rahat olur keseyi de büyük ihtimal görmüş olursunuz o zaman. Tabi siz daha iyi bilirsiniz de bir fikir yanı
Urstls Serap08 boşuna yapmayın son ana kadar kanaması olup sağlıklı ve zamanında Doğum yapanı biliyorum iyi düşünün tedbirinizi alın bol bol dinlenin ve keyfini çıkarın olucagı varsa hiç kanaman ve riskin olmadığında da bir sorun çıkıyor ve erken Doğum oluyır bebeğe birsey oluyor vs. Ondan siz dua edin hersey normal gidiyor gibi düşünün ve hamileliğin keyfini sürün heyacanımızı doya doya yaşayın :) yani ben olsam öyle yaparım
Elaa1 Birkucukkelebek canim normal gebeliklerde bakılmıyor zaten. Yani b hcg düzenli katlaniyorsa zaten. Bizde bakilmasınin nedeni dış gebelik oykumuz olması
Zynp01 Arkadaşlar bnm şuan beta 148 progesteron 10,60 progesteron 11 üzeri olmalıymş diye okuyoruö kötü mü bnm değer siZce doktor buna bişey demedi
Pnryn Zynp01 benim 14 tü sonra 2 ye düştü cnm bekliyoruz bakalım bbeta 521 haftaya artmazsa iğne yapıcm dedi doktor
Elaa1 Zynp01 senin değerin kötü değil. Progesteron tek başına anlamlı değil zaten. Düzensiz beta hcg ile degerlendiriliyor. Senin şimdilik erken bir gebeliktir sadece. Bir hafta sonra kese görünür. 😊🙏
Birkucukkelebek Benim hamileliği öğrendiğimden beri kendini hissettiren sadece solda bi ağrım var. Ağrı gibi değil de batma gibi daha çok. Rahatsızlık yaratacak düzeyde değil ama aklım hep orda. BÖyle bi durum yaşayan var mı acaba kötü birşey değildir umarım