Birkucukkelebek Benim iki gün önce 225 ti bugün tekrar ölçtürdüm 525 çıktı daha fazla olması gerekmez miydi anlayanlar bi cevap verirse çok sevinirim.
Birkucukkelebek Zynp01 canım 2 günde bir mi ikiye katlaması gerekiyor yoksa bir gün sonra mı. ondan biraz panik yaptım.
hk0909 Birkucukkelebek 2 günde bir 2 ye katlaması gerekiyor 225 ise 450 olması yeterli 450 olan değer 2 gün sonra 900 olmalı böyle böyle artıyor canım ☺️
drkgrss Yclmom92 Bebisim12345 bende 5+4 üm pazartesi günü keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktorum
Birkucukkelebek hk0909 çok teşekkür ederim canımm. doktorlarda normal demekten başka şöyle rahatlatacak açıklamalar yapmıyor ki :))
hk0909 Birkucukkelebek Öyle doktorlar onlara göre he iyi demek yeterli oluyor o kadar alışmışlar ki 😂 Geçen doktora gittim insan derki şu kadar süre ilişki yaşamayın veya dikkatli olun ağırlık kaldırma işte fazla yürüme sonuçta ilk defa bir gebelik yaşıyorum ve bilmiyorum. Allahtan çevremde daha önce gebelik yaşayan insanlar var veya bu forum varda öğrendim 😂😂
hk0909 Birkucukkelebek Pazartesi günü muayene olcam muayene sürem dolmadan sonra değiştiricem doktorumu 😊
Birkucukkelebek hk0909 bana da hiç birşey söylemedi. dikkat etmem gerekenleri hep araştırarak ya da etraftan duyduklarımla öğrendim. Heralde artık onlar da nasılsa internetten herşeyi öğreniyorlar diye söyleme gereği duymuyorlar 🙈
Zehradmrlsym Deebg rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasıl etsin inşallah hepimize. Aynı zamana gelir yüksek ihtimal dogumumuz aramızda 2 gün var 😂
Tortilla Kızlar doktordan geliyorum 5+6 ydı heaabım ultrasyında 6+3 cıktı cok guzel saglıklı dedık kalp atısınıda duyduk cok kısıktı ama haftaya daha net duyulur dedi cok mutluym Allah hepınıze nasıp etsin❤️❤️🌸🌸
Elaa1 Ben de bende geldim Ben de ağustos annesi olacam inşallah. Beklenen doğum tarihi 8 ağustos 5+6 haftalik hamileyim daha bugün gördüm keseyi çok şükür