drkgrss Merhaba kızlar bende 5+3 üm pazartesi günü doktora gittik keseyi gördük , kasık ağrılarım , bel ağrılarım Oluyor ama doktor bunlar normal dedi , başka hiçbir belirtim yok , bulantı kusmaktan çok korkuyorum , siz yaşıyor musunuz?
hk0909 drkgrss Benimde henüz başlamadı çok şükür inşallah başlamaz 🙏🏻 Kimi insanda daha geçte başlayabiliyormuş.
hk0909 Minelimmm Hayır canım herkes kusmak zorunda değil kimi insan 9 ay boyunca hiç bir belirti yaşamıyor. Endişelenme umarım olmaz 😊
Aslisah Bende kasım 9 da son adet tarıhım. Pazartesi hcg kan verdım 601000 cıktı. Şimdi ne zman gitsem bilmiyorum doktora belli olmaz zaten bişey sanırım🙂
hk0909 Aslisah Kız o nasıl sayı öyle 😂😂😂😂 biz daha 1000 lerde falanız. Sen git cinsiyet falan bile öğrenirsin o değerle 🤪😂
hk0909 Aslisah 3000-6000 arasında kese görünüyor. 😂 Sende her şey görünür. 😊 Adetin biter bitmez hamile kalmışsın sanırım
Aslisah Kızlar daha ilk deneyimim hiç bişeyden anlamıyorum😂testimde 601.01 yazıyor tam adetimden 1 ay geçmişti yaptığımda. Ertelemeyi düşünüyordum ama gideyim o zman😀
hk0909 Aslisah Yok yok gitme 600 müş değerin ben 60 bin falan sandım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 ben cuma gittim 1192 di değerim kese falan görünmedi pazartesi çağırdı beni. Ama folik asit falan başlayabilir sana istersen git canım.
Aslisah hk0909 evet folik asit duymustum haftaya gitmeyi düşünüyorum. Bide sarı akıntı normal mi sizde oluyor mu?
hk0909 Aslisah Oluyor canım su gibi böyle ama baya sıvı bir akıntı. Hafif kasık ağrıların olur adet olacakmışsın gibi ben sürekli kontrol ederdim acaba oldum mu diye 😂😂😂😂
Aslisah hk0909 evet aklıma herşey geliyor hareketlıyım de çalışıyorum ama ağrılar biraz daha hafifledi.😊
hk0909 Aslisah Benimde öyle hafifleyince de korktum bu bebek niye kendini belli etmiyor diye 😂 Pazartesi keseyi görmüşken kalp sesinide duysam da bir nefes alsam ya 😊🥰
EbruBenli Balance aynısı oldu bende de idrar testi yaptım damlatır damlatmaz çift oldu hiç beklemeden .4 gün sonra da kan verdim 10000 çıktı beta
Aslisah hk0909 evet kimseye soylemekte istemiyorum bi yandan tam olarak kalp atışını almadan. İnş hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip eder Allah.😇
drkgrss Aslisah folikasite hamile kalmadan 3 ay önce başlıyorsun ve hamileliğinin ilk 3 ayında da kullanıyosun , her doktor kullandırıyo ve reçeteye yazılan ilaç değil ,Besinlerle alamayacağın ek takviye , onu yarın eczaneden alıp kullanmaya başlayabilirsin , akıntıların da normal , başka belirtin yok mu?