ikiprensannesiiii 11 haftalık gebeyim ilk bebeğim ama hala sürekli uykum geliyor eskisi gibi iş yapmak gelmiyor icimden otur yat hep böyle mi devam edecek diye endişeliyim Siz de durumlar nasıl..
Deletedmom317 ikiprensannesiiii benimde öyleydi. 15. Haftamdayım ne kusma ne bulantı ne halsizlik hepsi geçti şükür.
Pisi ikiprensannesiiii bu haftalar böyle oluyor zaten. Boşver tadını çıkar . Hamilelikte uyku çok önemli. Bende ilk 6-7 hafta çok uyuyordum sonra kanamam oldu. Progestana başladım o günden beri uyku haram 🙄 lu an 34 haftalığım hala uyku uyuyamıyorum ne gece ne gündüz
EbruColak ikiprensannesiiii bence uyuyabildigin kadar uyu 😁 sonra zaten istesen de uyuyamiyosun 33. Haftamdayim uykuyu okadar özledimki
ebebegm ikiprensannesiiii hep yorgunum nedense bende işi erteliyorum ama yapmasanda olmuyo. bugün hele dayak yemiş gibiyim halsizim
ikiprensannesiiii Deletedmom317 bulantim pek yok çok şükür sadece bu var umarım benimde geçer yakın zamanda 😊
Duamucizem Deletedmom317 bende 15haftaya girdim tüm belirtiler kayboldu sanki sadece sabah bulantılarım var di i kadar bugün 16 oldum göğüs hassasiyetim gitti sanki psikolojim bozuldu
Ezgi05 18 haftalığım bende de durumlar aynı 😄 kanım d vitaminim magnezyumum eksik onunla alakalı mı bilemem 😄
ikiprensannesiiii Ezgi05 ben de ondan supheleneniyordum temiz çıktı elhamdülillah doktorların hepsi aynı şeyi söylüyor "çok normal " 😄
EbruColak ikiprensannesiiii orası öyle tabi 😃 ama bunlar normal artık bu süreç de böyle demekki ben onu anladım 😁
ikiprensannesiiii ebebegm 😂😂 aynen öyle bazıları diyor kiz olursa bu durum daha çok yaşanıyormuş öğrendiniz mi
ebebegm ikiprensannesiiii yok canım daha gitmedim ama yarın bigün gidecem. onla alakası yoktur. ben kanama için sordum pisi adlı bayanaa😉
Deletedmom00260 ikiprensannesiiii Bende ilk 3 ay böyleydi 4.5.6. aylarda müthiş enerjiktim şu an 7. aydayım yine hep uyku hali yorgunluk sersemlik başladı.
SedaveSusam ikiprensannesiiii ben 21 haftalığım hala aynıyım canım kız bebek uyku yapar derler genelde 😂 yani benim çevremdekiler hep aynı 😂 şimdi kızımı bekliyorum
defne55 ikiprensannesiiii kız şikayet etme bol bol uyu bebiş olunca insanın çok ihtiyacı oluyo bu uykulara 😂😂
Bahar2 ikiprensannesiiii hep böyle olmayacak 2. Trimester da hamileliğinin en rahat zamanını yaşayacaksın birden bi enerji ve rahatlama gelecek sonra tekrar bu duruma benzeyecek sonuca odaklan bu günlerin geçeceğini düşün 🍀
Duamucizem Bahar2 16haftaligim 15haftadan beri sanki hamile değilim bende rahatlama değilde korku yaptı bise mi oldu diye gogusleirn acısı ağrısı yok kaşık agrım yok sadece sabah bulantim var di oda bugün yok garip haldeyim
EbruIrmakAhmet ikiprensannesiiii Vallahi yarın 13 haftalık olucaz bende öyleyim ya piskolojik mi bilemiyorum hep oturmak istiyorum hiç iş güç yapasım yok yada uykum geliyo zaten uyuyorum enerjim yok hiç şu vitamin ilaçları biraz enerji Verse ne güzel olur