Funal Kizlar 18 haftalik bebisim ama bi turlu net olmadi cinsiyeti sizce bu fotoğrafa gore kiz mi erkek mi dersiniz ?? 😊 https://hizliresim.com/005MRW
Kumsal3011 Funal bende cok anlamam bende cumartesi öğrendim oğlum olcagını bu sanki erkege benziyor gibi sizin tahmininz ne?
Zeynep_ilk Funal bende seninle aynıyım kuzum 19 haftalık olduk ama bı türlü dönmek bilmedi çocuğum hala göremedik tahmin bile edemedi doktorum 😂😂😂
Funal Kumsal3011 ilk 12. Haftada 2 doktor erkek dedi geçenlerde başka 2 doktora daha gittim kız dediler bende anlamadım
Funal Uykuclimon emin misiniz acaba diğer arkadaşlarda gördüğüm fotoğraflarda testisi falan da belli oluyor da bunda sadece böyle gözükünce kalakaldim 😂
Funal Sedos2020 Zeynep_ilk Ya hayırlısıyla gelsinler hiç önemli değil de bazı şeylere heves ediyorum almak istiyorum alamıyorum 😂
Sedos2020 Funal valla canım ben 16 bucuk hafta olana kadar hiç baktitmadim cinsiyete 16.+3te büyük ultrasona girdim kesin erkek dede ultrasonda bakarken testis ve pipsini ben görüp anlamıştım çok geçmeden erkek dedi doktor kesinmi dedim kesin dedi😍
Funal Sedos2020 sizinkinde testisi de belli oluyor mu benimkinde o yok ıste ondan kız dediler sanırım
masalsii Funal erkek gibi sanki ya öyle geldi bana ama 🤷🏼♀️ Doktor anlamadıysa tabi biz ne desek boş