Buseeeee Merhaba arkadaşlar gyno ferro sanol,beyazlı turuncululu bir kaptaki demir ilacını kullanan varmı yan etki neler gördünüz çok mide bulantısı yaptımı? Hergün mü içtiniz?
Happyprincess Ilk başlarda hafif bulantı yaptı sabah içiyordum. gece içmeye başladım bulantım olmadı. Şimdi tekrar sabah içiyorum sanırım bunyem alıştı. Çok bulantı yapıyor ise gece yatmadan için
Yasedgn Buseeeee. Ac karnina kullanıldığında bulanti yapar tok karnina yemekten 1 2 saat sonra kullanirsaniz mideniz rahat eder .
mutser Buseeeee merhaba, bana da vermişti doktorum ama inanılmaz bulantı yapınca ferruma geçirdi onda da aynı sorunu yaşayınca solgar verdi solgarda o sorunu yaşamadım şükür rahatlıkla içebiliyorum
fadimeozbas @Buseeeee ben bi yan etkisini görmedim sadece kapsül olduğu için dilime değdiği an yapışıyor midem kalkıyor o yüzden geri çıkarmışlığım vardır
masalsii Buseeeee kullanıyorum ama herhangi bi yan etkisini görmedim sabah 8 gibi içiyorum aç sonra uyuyorum 11 gibi kahvaltı yapıyorum cunku 2 saat süt ve süt ürünleri tüketilmemesi gerekiyor, iki kere kustum ama yediklerimden de olabilirdi bilemiyorum
Grhn Buseeeee ben her gün içiyorum sabah aç karnına. Eczacı miğde bulantısı yaparsa yemeklerden 2 saat sonra da alabilirsin demişdi bide öyle deneyin
GMZDGS Buseeeee cnm bnde kullanıyorum her gün yan etkisi yok sdce büyük tuvaletin koyu siyah oluyo ishal yada kabızlık yapabilir demişti doktorum onun dısında mide bulantisi VS. Yapmadı
duygusm Buseeeee Bana doktorum yeni verdi, başlayacağım. Alırken eczacı bulantı yaptığından bahsetti. Hala gebelik bulantılarım devam ederken bunu duyduğuma çok sevindim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Senam19 Buseeeee bende kullanıyorum afedersiniz büyük abdesti simsiyah yapıyor kullandığın süre zarfınca birde ara ara kabızlık problemi var her sabah düzenli ve tok olarak tüketmek gerekiyor ben o şekilde kullanıyorum yani doğuma kadarda kullanılacak diye biliyorum
mertinannesii aslikls3 banada sabh akşm ac karna yazmş ama bn sabh ac karna kullnyrdm kötü yapti bni ztn kabızm kullndgmdn beri afedrsnz cıkamıyrm gece saat kac gbi kullnyrsnz yatmadn önce ne kdr önce acaba