Gizemarss HUMYRA ben hemen anladim yaa uykularımdan halsizligimden ama bilerek hemen test yapmadım yenidir daha belli olmayabilir bile 5 haftalikken artik test yaptim 😌
Kumsal3011 HUMYRA benim ilk gebeliğim ilk 12.ci haftada böyle seyirme gibi hissettim bide birkez daha 15.ci haftalarda böyle icimde birşey kaydı gibi hissetdim cok acayip bir duygu ☺️
SedaSevval10 haftaya giricem çok hareketli sanki içinde balık var gibi ben hissettim hatta ultrasonda ölçüm yapmak için doktor dürtmüştü oan bende içimde döndüğünü hissettim ultrasonda da harekete geçti deneyimli anneler daha erken hissediyor bence
Gamzeeeeee SedaSevval10 benim ilk gebeliğim 14. haftadayım hiçbirşey hissetmiyorum ilk gebeliğiniz mi sizinde ?
Balzamin 17+3 te nar yedikten sonra pıtpıt gibi bi şey hissettim. Şu an 17+6 bi daha aynı şekilde hissedemedim. Bu süreç de çok kaygılı oluyor. Doktor kontrolüne 2 hafta var. Beklemek zor, insan hissedebilmek istiyor 🙃
Mrv1234 18 haftada hissettim ve dışardan hareketini gordum esime de soyledim inanmadi damarrin atiyodur dedi halbuki cidden disardan hareketi gozukuyodu bi gun gozukurken esime gosterdim oda inandi tabi esim 19 haftada gordu anca oyle inandi cok tuhaf bi duygu 😍😍
2cocukluhayatadogru İlk gebeliğimde 20. Haftada ikinci de 15. Haftada hissettim 🥰 ilki erkek ikincisi kız bu arada, kız Bebekler daha erken hissediliyor diyenler var 🤗
Nur-11 Ben 17. Haftada balon patlaması gibi hissettim ilk karnımı açıp yatıp baktığımda çok hafif pıt pıt vuruyordu 27 haftalığım çok hareketliydi bi kac gündür azaldı hareketleri 🤔