Sevgiden Merhaba anneler 26 haftalık hamileyim 2 gündür bebeğimin hareketlerinde yavaşlık hissediyorum 2 gune kadar öyle hareketliydi ki bazen canımı bile yakiyodu tekmeleri 2 gundur sanki 14 haftalik bir bebek gibi hareket ediyor bunu yaşayan var mı bu durumda endise etmelimiyim
Ummuhumeyra Sevgiden bende 25 haftalık hamileyim bu bir kaç gündür çok az hissediyorum onun öncesinde dediğin gibi çok hissediyordum ama doktor sorun yok dedi sonuçta az da olsa hissediyorsun 😍🌼
Uzumcuk Su an yeri musait oldugu icin sirtini donmus olabilir,o zaman daha az hissedersiniz hareketleri. Ben de oyle oluyor,anliyorum donmus sirtini,icerden,derinden hissediyorum o zaman hareketleri.
Sevgiden Ufak seyirmeler 16.haftadan sonra daha net hissediliyo belki fazla zayıflıkla alakaliydi benimkisi
Gamzeeeeee Sevgiden doktorum ilk gebelikte 20 den sonra hissedersin dedi çok zayıfta değilim gerçi hissedememem normaldir, bence çikolata yesen zıp zıp zıplar denesene bir
Emin_e Yorulduysanizz az su tukettiyseniz de har3ket azalir bir de o haftalarda daha duzensiz hareketler, hareket varsa endiselenmeyin