EbruIrmakAhmet BengisuGk kesinlikle Vedat Uluğ Vivien Clinic çok çok çok memnunum instagram hesaplarına bakabilirsin bende o şekilde bulup samimiyetlerini görünce gitmiştim 300 lira muayene ücreti ayda 1 kere veriyosun iki üç kez çağırsada
Deniz__ BengisuGk izmir su hastanesi Ümran Özer tek kelimeyle mükemmel bir doktor 81,5 muayene ücreti
Oooykuuu BengisuGk Can hastanesi doktorum Mustafa Cenk Güven çok memnunum doğumumu da bu hastenede gerçekleştireceğim inşallah muayene ücreti 135 tl.
SmallPrincess Melek canbaba çok tatlı çok anaç bir doktor su hastanesindrn emekli alsancakta kendi yeri var doğumum da su hastanesindr olacak çok çok memnunum iyi ki tanımışım. Tavsiye üzerine gitmiştim kesinlikle ben de tavsiye ediyorum.
tubizm kesinlikle Melek Canbaba. candır o. çok tatlı kendisi. psikolog gibi. benim muayene ücretim 250 lira ama ayda bir kere veriyoruz. iki haftada bir gidiyoruz.
SmallPrincess tubizm ben de 2 hafta d abir gidiyordum şimdi her hafta gidiyorum doğum yaklaştı diye sıkı takipteyiz 🙈 hayırlsıı olsun inşallah
Merbe61 Su hastanesi umran ozer carrel kardesımıj dogum doktoru bende hamıle kalınca izmirde ogrendım kendisine basladım ama tranzona donucem orda yasıyorum yarın keske devam etme fırsatım olsa gercekten guvenılır bır doktor.
BengisuGk Merbe61 bende iş nedeniyle erzurumdayım ama izmirde yapıcam doğumu kabul eder mi o şekilde ki
Blady Karataş hastanesi mine genç. 90 TL muayene ücreti. Doğum sezeryanda bırmal doğumda 3500 herşey dahil
Melis355 Blady Canım bende Mine hanıma gidiyorum. Sezeryan olacağım size içinde ne var diye denildi paketin
Annece Blady herşey dahil derken iceriginde neler var bende oraya Arzu hanıma gidiyorum ama fiyat falan konuşmak nasip olmadı henüz
Merbe61 BengisuGk ıkı ay once falan gelirseniz belkı ucaga falan da bınmenızde sakınca olmaz ama yınede konusma iz gerekıyor
cerrah61 BengisuGk ben de Ümran Özer Su Hospital diyorum kesinlikle tek geçerim cok cok memnunum anaç bir doktor cok ilgili söylediğin herseye iyi bir cevabı bilgili bir cevabı var 👍🏻🌸 muayene ücreti 81.5₺
ozgeya BengisuGk Medicalpark Hastanesi Volkan Emirdar kesinlikle.Kendisinde doğum yaptım.Bütün sürecim sayesinde pozitif geçti.
tubizm SmallPrincess ne zaman haftada bire döndü canim, bi de haftada bir olunca aylik ucret mi aliyo gene 😅😅 daha konuşmadık da biz