Evet kızlar geçen bi post açmıştım sezaryen dedi doktorum salı gününe çok korkuyorum diye ve pazar günü doğurmak nasip oldu 😅doktorum pazar nst çekilmeye gel demişti sabah tabi ben hiç beklemiyorum doğumu ve hiçbir hazırlığım yoktu ve hayaller tabi hastaneye gidicez dönüşte börek felan alıp kahvaltı yapıcaz derken nstde bazı şeyler ters gitti kalp atışları yavaştı ve açlıktan olabileceğini söyleyip 2 şişe serum verdiler neyse doktorum eşi nöbetçiydi zaten oda geldi ultrasonla bi bakalım dedi baktı ve tada su yok denecek kadar az seni eve dahi yollamıyoruz hemen acil yatış dedi ben şok ağlıyorum bi yandan eve gitmek istiyorum diye neyse doktorumla konuştum 20 dk izin aldım eve gittim herşeyimi hallettim ve başladı odamı süsledik herşey hazır beni giydirdiler anesteziyi bekledik bayaa saat 4 te aldılar beni ve herşey bianda oldu bitti sanki beni uyandırdılar ve direk iyi mi kızım kime benziyor dedim sana benziyor yukarda şuan seni bekliyor dediler ama göremiyodum heryer bulanıktı Buarada ben genel anestezi oldum çok şükür kızımı emzirdim hemen akmasada damlıyo çok şükür 😅 ağrı kesicilerimi hiç istemedim aman aman bi ağrım yok yürüyorum su felan iyiyim amaaa gazım çıkmıyo nasıl çıkartabilriim 🤷♀️