Smybgrack 4 ayım bitti hamilelikte ancak hala sabahları uyandığımda acaip mide bulantım mide ekşimem çok fazla oluyo bunun geçmesi gerekmezmiydi varmı aynı şeyi yaşayan
Yrnkrm Smybgrack Allaha şükür gündüz ve gece kusmalarım bitti bu seferde sabah başladı. Gece başıma leğen koyuyorum gözümü açar açmaz kusuyorum lavaboya bile yetişemiyorum düşün
Sedaanneoluyor Smybgrack bende 14 haftalık hamileyim sabah bulantılarim geçemedi acaba doktora desem bir şey önere bilir mi kızlar
Yusufpoyraz Oo ne geçmesi 36 hafta oldum hala bazı sabahlar miğde bulantısıyla uyanıp bütün günüm zehir oluyor tabi bünyeden bünyeye değişiyor
Momof2child Mide bulantsndan bir turlu kan tahlili yaptirmaya gidemiyorm.kusmamam gerek amma sabahlari nerdee
Damla123- Yrnkrm bende sabahları akşamları yetişemiyordum önceleri Ya elimle tuta tuta koşarak yada olduğum yere 😑 mide bulantısı başlı başına çok kötü bir şey ben de 13+4 çoğunun da geçiyor ama benim geçmedi devam ediyor sabahları
Ebru9360 Smybgrack cnm ben 26.haftadayim hala bulantilarim ve kusmalarim devam ediyo sanirim dogurana kadr devam edicek
Lovely Ben gece yatmadan 1 tane prilam bulantı giderici tablet içiyorum dr önerdi tavsiye ederim etkili baya