Asrinbaby Pamukdeniz 9. Haftada çıktı mi 😊 ben 21 olcam hala çıkmadı millet anlamiyo hamile olduğumu delircem
Burcu16 Gereksiz kilo almamak için önerileriniz varmı kızlar ben daha 4+4 deyim 5 gün önce 58 tim şuan 60 cok takıntılıyım bu kilo konusuna kabızlık yasıyorum nasıl dengede tutabilirim
Obsesifk Burcu16 beyaz ekmek pirinç pilavı şeker tatlı kes sana önerim gereksiz kilo almazsın ben 30 haftalığım 10kg aldım sonradan saldığım için 3 kg son 1 ayda aldım
Ozteber Burcu16 hafsa2020 ben henüz kilo almadım hamur iso yemiyorum ekmek öncesinde de tüketmiyorum zaten bide canım tatlı çekince meyve yiyorum çok yemek yemiyorum yemekten bi saat sonra meyve fln atıştırıyorum yani tika basa yemiyorum bide yürüyüş yapiyoru m günlük 6.000 adım atiyorum😊
ipeksfr Burcu16 kabızlıktan öyle geliyor sana. Bende 58 kilo ile kaldım kabızlıktan sürekli kilom değişiyordu. 21 haftalığım şuan yeni 59.5 oldum.
Ozteber Burcu16 hafsa2020 kilo konusunda takıntılıyım ya hergun tartiliyorum😂 tabikide kilo alıcaz bunun kaçarı yok ama hamur isi sürekli çikolata yeyip sağlıksız bi kilo almak yerine bebeği besleyerek kilo almayı istiyorum😊 30 kilo da alsak çocuk 3 kilo çıkcak 10 kiloda alsak 3 kilo cikcak😂 kendimi kandırmıyorum dikkatli yemek yiyorum bebegim😊
Burcu16 Obsesifk harikasın umarım bende 10 kiloyla kapanış yaparım ama herşeyin başı önce bebeğin sağlığı 🙂 diyetimi ben günde 1 öğün olarak 7 aydır beslendiğim için kabızlık ve vitaminli yiyeceklerle beslendiğim için kaçınılmaz oldu kilo almak 🙈