Selam kızlar sonunda bende doğum hikayemi buraya anı olarak bırakmak istedim ☺️ Hayatım boyunca doğum yapmaktan hep korkmuştum bekarlığımda bile evlenip bir bebek doğurmak düşüncesi beni inanılmaz ürkütürdü 🤦🏻♀️ Evlendim ailemden uzak bir şehire gelin geldim severek evlendim 🥰 Yalnız olduğum için bir an önce bebek sahibi olmak istedim bana arkadaş olsun istedim ☺️ İlk hamileliğim kalp durmasıyla sonuçlansada ikinci hamileliğim sağlıklıydı çok şükür ☺️ Fakat 3. Ayıma kadar kalbi sürekli duracak diye bekledim bu korkuyla yaşadım 🤦🏻♀️ 3. Aydan sonra rahatladım kolay bir hamilelik geçiriyordum ta ki detaylı ultrason yaptırana kadar 🤦🏻♀️ Detaylıda bebeğimin yarık dudak ve damak olduğu söylendi acilen çapa tıp fakültesine gitmemi direk amniyosentez yapılması gerektiğini yarık dudak olmasının altında başka bir sebep yatabileceği söylendi. Ağladım hemde çok o kadar çok ağladımki artık gözümden yaş gelmiyordu🤦🏻♀️ Farklı bir doktora daha detaylı çektirmeye karar verdik. Çektirdik ve bebeğimde hiçbir problem olmadığını öğrendik dünyalar bizim oldu sanki🥰 Herneyse çok uzatıyorum farkındayım gel gelelim doğum hikayeme ☺️ Hamileliğimin 38. haftasında doktorumla çatı darlığı sebebiyle sezeryana karar verdik. Sabah 9 da hastanede olduk yatışım yapıldı beni odaya aldılar ve o meşhur önlüğü giydirdiler🤦🏻♀️ Bu arada ben bi damla kan görse bayılan biriyim ve ona rağmen spinal sezeryan tercih ettim 😂bebeğimin çıkış anını kaçıramazdım🥰 herneyse hemşire geldi damar yolu açtı nst ye bağladı daha damar yolunu açarken gözlerim kararmaya başladı ve bayılacak gibi oldum 🤦🏻♀️ Ardından doktorum gelip beni sakinleştirdi ve beni ameliyathaneye götürdüler ☺️Anestezi uzmanı gelip belimden iğnemi yaptı normaldede iki tanemi yapılıyor bilmiyorum ama bana iki tane yaptı 🤷♀️ Çok az bir acı emin olun ☺️ Ardından beni yatırdılar ve bacaklarımda müthiş bir sıcaklık hissettim ayağımı kaldırmamı söyledi doktor ama ne mümkün 🤦🏻♀️ Hemen sondayı takıp ameliyata başladılar ☺️ Yaklaşık 5 dakika sonra bebeğimin ağlamasını duydum ilk kontrolleri için yan masaya aldılar ve sağlıklıydı 🥰 o kadar güzeldik yanıma getirdiler öptüm sonra götürdüler 😏 sonra dikişlerim yapıldı o sırada biraz midem bulandı başımda bir kişi bekliyordu o sürekli soruyordu bi sıkıntın olursa haber ver diye söyledim ve ne yaptı bilmiyorum ama hemen geçti bulantı ☺️ Ardından dikişlerimde bitti ve odaya götürdüler ben geldim ardından bebeğim geldi üstüne giydirmişler boncuk boncuk bakıyordu 🥰 ve süt🤦🏻♀️ Bebeğim hemen emmeye başladı fakat sütüm gelmedi 🤦🏻♀️😞5. Gün sütüm geldi ancak 🤦🏻♀️ Beni en çok zorlayan o ilk yürüyüştü kızlar inanılmaz bişeydi resmen aylar sonra ayağa kalkmış gibi hissettim kendimi 🤦🏻♀️ Yürürken nefes alamıyordum 🤦🏻♀️ Dikişlerimide ilk hissetmeye başladığımda o acı adet ağrısıyla yanma hissi karışık bir acı o kadar abartılcak kadar değil yani düşünün bunu ben diyorum parmağı kesilse ağlayan biri olarak😂bol bol yürüyün yürüdükçe iyi olacağınızı göreceksiniz 👍🏻 Depend büyük kurtarıcı olmazsa olmaz mutlaka alın👍🏻 Bende baş ağrısı veya bel ağırdı hiçbir şekilde olmadı 👍🏻 Sondayı zaten ameliyathanede takıyorlar çıkarırken de acımıyor emin olun 👍🏻 Ve ben hala inanamıyorum doğum yaptığıma şuan yanımda beşiğini salladığım bebeğin benim olduğuna 🤦🏻♀️🥰 Sormak istediğiniz merak ettikleriniz varsa yazın cevaplarım ☺️🥰❤️