Gul42 Kızlar son 7 günüm kaldı heyecan korku hepsi bir.arada dua edin lütfen sag salim bebegimi kucagıma alayım..
NurdanHakan Gul42 aaa benimde seZeryan gunum.pazartesi sabah 7:30 ikinci sezeryanim.olacak ustelik gecen yil doğum yapip buyilda yapacagimdan bende heyecan cok fazla
Leyla9292 Gul42 bizde perşembe günü kavuşuyoruz inşallah benim üçüncü sezeryan olmasına rağmen korku heyecan karmakarışık duygular içindeyim.bir yanımda hemen olsun bitsin diyor çok yoruldum
ozgeustun Gul42 16 Aralık 40+0 oluyoruz hala gelmezse bende o zamana sezaryen isteyeceğim. Gelmeye niyeti yok şimdilik
Bbbsr Gul42 benim nezaman doğurvagım bile belli değil 39. Haftadayım ve bendr cok korkuyorum normal doğumdanda sezeryandanda bebeğimin olması nası bi duygu olcak ondanda endişe ediyprum cok farklı duygular içindeyim.
lifewater87 Benim de 12 aralik sezeryanim perşembe günü ne yaşayacağımı biliyorum yine de heyecan korku bende de var umarim hersey cok guzel olur tüm bekleyenlerle beraber bizim içinde 🙏🏻🙏🏻
NurdanHakan Gul42 senin yine.baya zaman gecmis benim gozumu korkuttular yakin tarihli oldugundan oglum 19 aylik umarim cabuk ayaklanirim agri sizi asla.degil derdim cocuklarla hemen ilgilenebilmek tek derdim umarim.hemen.toparlariz
Gul42 NurdanHakan inşallah .benim korkumda ameliyattan cıkamayacakmışım gibi geliyor geride bir evlat bırakıp da sezeryan olmak cok zormus.
NurdanHakan Gul42 ayni durumdayim bende bu yuzden korkuyorum ve ilk ameliyatim.geneldi bunda narkoz almak istemiyorum.ayilamam korkusu var spinal olacagim