Elosunannesi Benim gibi tembel olanlar varmı die merak ettim oyle gün var ki üçyüz beşyüz anca atmış oluyorum bütün gün evin içinde olunca ama tabi tlfn her dkika üstümde olmuyo
Akademisyenanne Elosunannesi ben minimum 3 bin adim atiyorum. Genelde 5 km veya 7 km yuruyorum. Babamla aksamlari spor yapiyoruz. Normal dogum istedigim icin doktorum bol bol yuru dedi. Zorlaniyorum ama napalim🤷🏻♀️
FulyAtik Elosunannesi kac haftaliksiniz? Ben dogum iznine ayrilana kadar calistigim ivmcin 10000 adim atiyordum ortalama ama son zamanlarda 3000 falan oluyor
kaan Elosunannesi 30. Haftaya girdik kzimla 14 aylık bir de oğlum var onun pesinde gezerken evi toparla işleri bitir vs günlük 12-13 bini buluyoruz 🤯 hele bir de dışarı çıkarsam sen hesap et 🤣
Elosunannesi Maşallah sizlere valla bn bi kızımı okula götür getir yapıyosam o gün bin i geçiyo onun dışında da bebğin alışvrişi için çarşı pazar yapıyosam ama işim gücüm ev temizlemek süprgenin peşinde otur kalk yapa yapa bi gün doğurcam 18 gün kaldı ztn
Nursen60 Dışarı çıkarsam eğer yürüyorum onun dışında. Ev işi haricin de hiçbirşey yapmıyorum ..çok yürüdüğüm zaman resmen nefesim kesiliyor
ezoterik Ya ben calisiyorum ama yürümek zor gibi benim icin kasık fıtığım da cikti napicam ben ya😥normal istiyordum ama nasil olucak su an bilemedim☹️