Zuzuu Kızlar iki üç gün öncesine kadar vajinal akıntım çok fazlaydı ama şu anda baya baya azaldı nedeni nedir acaba yaşayan var mı? 10+3 günlük hamileyim geç döllenmeden dolayı bir hafta geriden gidiyorum...
CansuTreci Zuzuu canım o dönem dönem değişir. Kafana takma. Benim de o haftalarda durmuştu sonra 16. Haftalarda yine başladı. Tamamiyle hormonlarla alakalı, merak etme🙏
Zuzuu Osse günde en az 10 bardak su içiyorum canım neredeyse susuz kalmıyorum neden böyle anlamıyorum ...
Zuzuu Sabrszanne3535 ya öyle mii ben azalmasının kötü olduğunu duydum...daha öncede düşüğüm oldu o yüzden evhamlıyım
Sabrszanne3535 Zuzuu azaldiysa iltihap yada enfeksiyon yoktur😊kahverengi pembe ve kırmızı gelirse sorun vardır
Sabrszanne3535 Zuzuu ben 5.5 aylık hamileyim akintim hala devam ediyo bir sürü ilac kullanıyorum sanlisinz
Zuzuu Sabrszanne3535 bende çok fazla ilaç kullanıyorum kan sulandırıcı hap iğne balık yağı folik asit progestan önce çoktu işte azalıyor sanki akıntı olması iyi birşey yani olması gereken bişey..çok şükür kanama yada kahverengi akıntım yok..akıntı ara ara beyaz ara ara su gibiydi önce baya vardı işte inşallah bir sorum yoktur..
Zuzuu elfayaz son haftalarınız olduğu için gayet normal devamlı kuru tutun enfeksiyona karşı inşallah bişey olmaz
elfayaz aynen kuru tutmaya çalışıyorum günlük pedi doktor tavsiye etmedi napalim annelik böle bişey bişey katlancaz
Zuzuu CansuTreci aslında tamamen birmiş değil canım ama birden bire azalınca insan korkuyor çünkü göğüslerimde biraz inmiş yumuşamış gibi iki gün sonra randevum var ama korku sarsı nedense içimi..daha öncede düşüğüm olduğu için gerçekten çok stresli zamanlar benim için ...
CansuTreci Zuzuu Çok iyi anlayabiliyorum ama Allaha sığın canım. Herşeyin çok iyi olacağına inan ve bunu kendine sık sık söyle. Çok iyi olacağınıza inanıyorum mesela ben buradan🙏🌸