Asya2020 Canım bir yakınım epidutal olunca ıkınma kesiliyor bu sefer doğurmak sıkıntı oluyor dedi epidurali vurduktan sonra ıkınma hissi yine geldi mi sana
OznurC Asya2020 bana epidural vurulduktan 2 saate falan sonra doğuma girdim ve doğum anını hissettim ıkınmayıda herşeyi yani son anda doğuma giderken ek doz epidural yapılmıyor yani bana yapmadılar hissetmem için sanırım
Saadet2907 OznurC canım öncelikle bebeğini Allah analı babalı büyütsun inşallah gözün aydın.bende bugün itibariyle 35+2 oldum ama dün doktora gittiğimde bebeğin 38 ile uyumlu olduğunu kilosunun boyunun önde olduğunu söyledi ikinci sezaryanim.olacak kısmetse doktor 2 Ocak a kadar beklesin istiyorum ama aniden gelme de olabilir dedi bende tedirgin oldum benim bebeğimde Cok aşağıda ve yürürken vajinamda baskı batma çok sende de var mıydı bunlAr ve bebeğin gelişimi önde mi gidiyordu bebeğin?
OznurC Saadet2907 benimde hep 2 hafta öndeydi doktorum suyumun sızma durumundada bebeğin 35. Haftalık ama 36-37 de çıkıyor gelmeye niyeti varsa sıkıntı olmaz bence demişti ki kilo olarakta şükür sıkıntı ondan yaşamadık . Çatı ağrılarım evet vardı hep ama bu baskı sancı çok başka birşey tabi . Benim doktorumda yani en iyi kuvez anne karnı demişti ne kadar durursa o kadar iyi. Ama en azından 35. Geçse çok iyi demiştiki öyle oldu çok şükür
_9297_ OznurC öncelikle sana çok geçmiş olsun canım bebegine ve sana bol sağlıklar ve uzun ömürler nasip etsin rabbim 🤗 inşallah bizlerede sağlıklı ve kolay doğumlar nasip eder inşallah 😌
cennet13 OznurC Nasıl sevindim adınıza😍🙏🏻 MaşaAllah ☺️ Darısı bizim başımıza 😍😍 tam Kaç haftalıkta doğdu bebeğiniz?🤗
OznurC _9297_ başlarda Bio- oil yap kullandım canım daha sonra onun yanına ek olarak evomere sanırım bir krem almıştım onu sürdüm hep
Elaa1 OznurC nerede doğum yaptiniz. Doktorunuz kimdi? Ben de zorunlu olmadıkça vajinal kesi yapmayacak doktor arıyorum..
OznurC Elaa1 canım ben Bursada oturuyorum Doruk Yıldırım da yaptım doğumu doktorumda Embiye yılmaz çok aşırı memnun kaldığım bir doktor ciddi söylüyorum bir abla gibi kendisi anlayışlı güleryüzlü normal doğum yanlısı kesiğim yoksa 1 çatılarımın iyi olmasından 2. Sebepse kesinlikle doktorumun bekleyelim diye ısrarındandır yani
Saadet2907 OznurC bende bugün 35+3 oldum çok baskı var bende de aşağıda özellikle gelişimin 38 haftaya uyumlu olduğunu söyledi normalde beklerse Ocak 2 de alicak ama ondan önce su gelme, nişan gelme olursa alicak inşallah bizim de sorun olmaz erken olursa bile