Neredn nasıl başlanır bilemedim ama şöyleee uzunca yazıcam hazırlanın kızlar ..
Daha bebişimiz çok küçüktü herşeyimiz hazırdı belliki inatçı kızımızda hazırmış . 35+0 ken bir sabah yataktan kalkmamla suyumun gelmesi bir oldu ,ama sınırda değildi suyum çok az sızıyordu hemen hastaneye gittik Allahtan hastane evime çok yakın bence tercihiniz bu yönde olsun. Neyse doktorum baktı suyumda sızma olduğunu antibiyotik başladılar hemen ciğer geliştirici iğne vurdular ne olur ne olmaz diye açılma yok sancı yok doktor sabah akşam nstye girmem şartıyla eve gönderdi beni .2 gün kaldığım hastaneden .Cumartesi gecesi saat 10 gibi kasıklarıma aşırı bir baskı hissetmeye başladım 20 dk da bir hep daha erken düşüncesiyle evde bol hareket etmeye başladım . Oarada mide bulantılarım başladı ishalde vardı gece 4 de hastaneme geldik yine alttan muayene o ana kadar çatı muayenesi nedir falan bilmiyorum tabii açıklık 1 santim nstde sancılarım yok denecek kadar az eve gittik . Ben o geceyi evde dört dönüp sancı çekerek geçirdim ve bu öğlende başka bir hastaneye gittik artık dayanamayacak duruma gelmiştim sancılara . Orda bakıldı 5 cm açıklığın var hemen doğuma dediler bense doktoruma haber veyim gidiyorum diyip çıktım . Kendi hastaneme geldiğimde açıklığım 7 cm falandı ve ebeler sağolsun çok yardım ettiler doktorum epidural ister misin dediğinde direk yapın dedim ve o an verdiğim en doğru karar belkide oydu çok şükür. Bu arada doktorum çatılarımın çok müsait olduğunu 4 kiloyu bile doğurabileceğimi söylemişti ve ben iyice cesaretlendim tam açıklık 10 cm le doğum haneye yürüyerek gittim şükür dikişlerim yok 3 sağlam çığlıkta kavuştuk prensesimle . Şuan hayal gibi yanımda uyuyor mışıl mışıl şükür ki maşallah gayet iyiyiz ikimizde yaa çok güzel gerçekten 🥰🥰