Portakalkokusu Kızlar son adet tarihime göre 35+1 haftalık hamileyim ama geç döllenme olduğu için ultrasona göre 34+0 oluyoruz 8 gün bi fark var kafamın karıştığı konu doğumum hangi haftaya göre olacak 😶
FulyAtik Portakalkokusu 34.haftaya göre benim 2.bebegim olacak ikiside gec dollenme ben suan normalde 39 haftalik olmam gerekirken 37 haftaligim ilk kizim 40+1de dogdu eger adet gunume göre olsa 44 haftalik falan olurdu
Yesim1995 Portakalkokusu benim de onde gidiyo 10 küsür gün ama benim doktorum profesör ve adet tarihine göre sezeryan günü verdi .
Yesim1995 Portakalkokusu hatta özellikle sormuştum ciğer gelişimi için haftasını regl bazında doldurmalı demişti ama döllenmenin geri olmasını bilmiorm
Bilgeninannesi Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman olacak sezaryenler hariç doğumunun haftasını net kim bilebilir ki 😄
Portakalkokusu Bilgeninannesi keyfi bilir ona karışmıyorum 😋😋takip edeceğim tarihi karıştırdım ben 😊😊
Portakalkokusu Yesim1995 evet ileri olanlarda adet tarihini baz alıyorlar onu herkes söylüyor ama bu geç döllenme olayını fazla yaşayan olmadığı için bilende pek yok 😥kafa karıştırıcı
Yesim1995 Portakalkokusu bana 4 haftalıkken başka bi doktor da geç döllenme demişti 1 hafta geri demişti çok üzüldüm profesöre gittim 1 ay progestan hap kullandım gelişimi için 5 aydan sonra 10 15 gün ilerde gitmeye başladı 35 haftadayız halâ öndeyiz
Gamzeli_1 Portakalkokusu canım benim de geç döllenme oldu ve adet tarhne göre 5gn geride kalıyordu ama doktrm aradaki farkı kapattni sylediki zati çok nadir verilen tarihte dünyaya geliyor bebisler önemli olan sağlıkla kucağımıza alablmk🥰🤗
Portakalkokusu Gamzeli_1 işte şu son haftalar ve ilk baştan beri geride olup hala kapanmayınca aradaki fark kafam karıştı 😊
Portakalkokusu Yesim1995 bende 4 haftalıkken öğrendim 6 haftalıkken keseyi gördük o gün bugündür 8 gün gerideyiz artıkta düzeleceğini pek düşünmüyorum saldım çayıra mevlam kayıra hesabı takılıyoruz güzel kızımla 🥰🥰
Emos_64 Portakalkokusu Benimde geç döllenme canım ultrasona göre takip ediyoruz. Son regl tarihim 20 nisan ama ultrasona göre baz alalım 2 mayıs olarak bil dedi doktorum ve 2 mayısa uyumlu gidiyoruz ☺️Eğer bebişin aceleci davranmazsa ultrasona göre doğum yaparsın kuzum hayırlı doğumlarımız olsun inşallah 🙏🏻🥰
Portakalkokusu Emos_64 bi yandan aceleci davransın istiyorum bi yandan içerde durması herşeyden önemli diyorum 😊sağlıkla gelsinlerde nezaman gelirlerse gelsinler