FulyAtik Arkadaşlar Ankarada elden alabileceğim bebek ismine özel metal kutulu bebek çikolatası yapan bi yer varmı tavsiye edeceğiniz? Batıkent ve yakın civarları tercihimdir ama Ankaranın her yeri olur🥰
Prensesannesi96 FulyAtik internet hacı Şerif’ten ver canım 1 hafta sürmüyor zaten gönderiyorlar öyle aramakla zaman kaybetme bence hemen söyle hemen gelsin
AATozarr FulyAtik En güzeli gir çiçek sepetine hangisini istiyorsan zaten onlar sana yakın yeri buluyor çok uzun sürmez😂
Steacher Canım bilemedim bende Ankara’dayım ben hacı Şerif’ten sipariş ettim internet sitesinden. Metal kutuda sorduğun gibi isim baskılı gönderdiler.
FulyAtik Steacher heran dogumum olabilir kargo beklemek istemedigim icin elden alabilecegim biyer olsun istiyorum isin acikcasi 😊
Steacher FulyAtik hayırla kavuş yavruna inşallah canım 💕 ben cumartesi öğleden sonra söyledim hacı şerife pazartesi geldi.. şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim 🤗
Steacher FulyAtik hayırla kavuş yavruna inşallah canım 💕 ben cumartesi öğleden sonra söyledim hacı şerife pazartesi geldi.. şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim 🤗