Dilanfidan Kızlar bnde 9haftalık hamileyim eşim iş gereği haftada bir nöbette kalıyo ve ben çok korkuyorum bebeğme zararlımdr acaba bunu nasıl yenebilirim 😥😥
Momof2child Nerdeyse 11e az kaldi inSALLAH MIDE BULANTISI VE KILO VERME HIZLA DEVAM EDIYOR SIZDE NEVARNEYOK
Ummu-20 8+5 ten sevgiler 🌷Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin insAllah 🤲4.5 yasinda prensesim var nasip olursa ikinci gebeligim❤
Effuliimm Mrsbozbay 10. Hafta 5 Temmuz burdayım. Ama çok fena grip oldum. Boğaz’larım da şişti doktor hiç birşey yapamam. Dedi. Çekeceksin dedi umarım siz iyisinizdir. Hasta olmayın.
Safiye12 Benimde bir mide bulantisi var resmen aç geziyorum yesem direk başlıyo Allah Kolaylık versin ya bugün kontrolüm var soylucem bakalım
cerrah61 MerveAkty ay kuzumm ya😀 evet valla inan bu sabah aynısını düşündüm aklıma geldi yine hareket edişi alsam mı acaba diye baya baya araştırmaya girip düşündüm resmen bir mucize💗😍
Dilanfidan Safiye12 ayın 17de gidecem allah kısmet ederse 🙏 size başka bişey soracm ya bnm eşim haftda bir nöbette kalıyo ve bnde lojmnda kalıyrm çok korkuyorum yanlız duramym çok sıkıyrm kndmi snra sancım oluyo korkumu nasıl yeneblrm lütfen akıl verin. Bna👏🏻😥