tugbacelik Arkadaşlar doktor diyet yap dedi o yüzden liste vermedi diyet listesini bilen varsa paylaşabilir mi
Mrvcvn tugbacelik ben yapıyorum ama herkesin diyeti farklı olabilir canım bı diyetisyene başvur istersen
Tamam tugbacelik devlet hastanesi ya da gittiğiniz hastanede diyetisyene başvurup,vücut kitle endeksinize bakılıp,uygun diyet programı yazdırmalısınız.bir de hamile olduğunuz için diyetisyen hekimin size özel diyet yazması çok önemli
Obsesifk tugbacelik ben kilolu hamile kaldığım için gittim ilk randevuşarımdan sonra gittim diyetisyene bana hiç zayıflamam için biley söylemedi normal bi liste verdi sadece yani gebelikte yemem gerekenleri balık et kurubaklagil falan ben kendim şekeri tatlıyı meyveyi beyaz ekmeği pilavı makarnayı kestim 24. Haftaya kadar böyle devam ettim sonra çok canım tatlı çekti bozdum diyetimi şuan 30 haftalığım toplam 10 kg aldım ve şiştim 3 kiloyu son 1 ayda aldım ona göre bi düzen belirleyebilirsin sonuçta makarna pirin tatlı yemezsen bebeğin bişey kaybetmez sağlıklı beslen kosaca beyaz ekmek yerine tam buğday ye
[silindi] tugbacelik bence diyetisyene gidin devlet hastanelerinde bile var. Çünkğ boya kiloya şeker var mı yok mu ona göre liste belirliyorlar. Yaşınız kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız hepsi bi etken .