Aysel223 Kızlar sonunda hamileyim ❤️🥰🥰🙏🙏Allah’ıma çok şükür banada tattırdı bugün kan testi yaptırmaya gittim acile ve sonucum 460.2 çıktı sizce normalmi?
azra34 Aysel223 oh hayırlı olsun canım. Bnmde regliden 1gün sonra 611di. 2gün sonra 3300lerdeydi. Hadi sağlıkla ilerlesin sürecin inşallah.💛
ekara Aysel223 sonucun güzel ama 3-4 gün sonra tekrar kan testi yaptır ve değerinin artışının olup olmadığına bak olur mu. Sağlıklı olan gebeliklerde artar 3-4 gün sonra 1000 üzerinde olması lazım değerin.
flz355 Aysel223 Tebrik ederimmm💃🏽 Değeriniz gayet iyi çıkmış. Benım adet gecıkmemden bir gun sonra 89 cıkmıstı. Onemlı olan ılı gunde ıkı kat artması 😊Kucagınıza da almak nasip olsun inşallah 🙏🏻
Arden_mom Aysel223 gayet güzelll🤗benim 270 çıkmıştı 3 gün sonra 1119 oldu, tekrar vermeyi ihmal etme, allah kucağına almayı nasip etsin 🤲❤️
jaleeeeee Normal tabi canım benim adetim bir hafta gecikmişti 269 çıkmıştı ve kesin gebelik vardı sende de öyle ☺️🕊🙏🏻
Aysel223 jaleeeeee ilk hamilelik olduğu icin çok tecrubesizim acilde yeterli bilgiyi vermiyorlar ben de düsükmü acaba dedim telas yaptım kendi kendime bi an 🙄
Aysel223 ekara Yarinda kadın Doğuma gidicem detaylı muayene olucam bakalim🙋🏻♀️💗İnsallah hersey iyi olur🙏🙏
Aysel223 flz355 Aynen oyle canim benim insallah ya cok dua ediyorum .Allah kimsenin kucagini bos birakmasin 🙏🙏❤️
jaleeeeee Aysel223 benim de ilk canım altı haftalık şu an bende senin gibi olmuştum ama telaş etme doktoruna git bir an önce ve mutlu haberlerini al ki aldın zaten 🥰🥰
Elifaka Aysel223 bence yarin cok erken 3 veya 3.5 haftalik hamilesinzdir😉 ama bi folik asit verebilirler yarin git sonrasinda 5 6 haftalikken gitmee 7 8 de git kalp atisi net olsun aklin bulanmasin rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip rtsin 🧡
ekara Aysel223 şuanda değerin düşük o yüzden doktora gitmene gerek yok. Ultrasonda kese vs beta hcg 1500 civarı olunca gözükür. O yüzden yarın gitsenizde doktor size yardımcı olamaz 4-5 gün sonra gitmeniz lazım.
Aysel223 ekara Doktor bi gozuk folik Asit vitaminlerini felan yazdir detayli baksin en son sozu kadin dogum soyler dedi 🙄
ekara Aysel223 normalde folik asite gebelik düşününce başlanıyor o yüzden ben kullanıyorsunuz zannettim. Evet gidince folik asit başlatır ama dediğim gibi ultrason görüntüsü anca 4-5 gün sonra alırsınız
Aysel223 jaleeeeee birsey daha sorucam hamile oldugumu bilmiyordum antiyobitik hap kullanmak zorunda kaldim hastaligimdan dolayi etkilermi ki diyorum kendi kendime 🥺
Deletedmom124 Aysel223 hayırlı olsun iki günde bir artış varmı? Bakın bir sorun olmaz canım Allah’ın izni ile bana da iğne yaptılar gebelik varmı? Diye bakmadılar başka hastalıktan şüphelendiler 2 gebeliğimde de böyle oldu çok şükür yavruma birşey olmadı
Aysel223 Deletedmom124 canim ben bir sefer gittim o da bugun hamileligimi ogrenmek icindi Yarin tekrar gidicem detayli kontrole,bu hap konusu icimde suphe yapti sorayim dedim rahatladim vallahi🙏🙏❤️🥰