Tugbasnmez canım merhaba iyi geceler 31. Hafta sonunda başlayıp 34 hafta sonunda biten 3 haftalık hatta 25 gün süren bir kaşıntı yaşadım ve öyle böyle degil ayak altlarım avuç içlerim gece artan sabaha kadar uyutmayan aglatan kasinti yani sen dusun artik allah affetsin isyan ediyordum allaha kadın doğuma gittim cildiyeye gittim dahiliyeye gittim gastraentolojiye gittim gitmediğim doktor kalmadi adana yaşıyorum ne testler yapıldı çare yok dediler karaciğer dediler neler neler neyse çok uzattim balcalida bir doktor buldum doc dr mete sucu o bana "ursofalk kapsül içinde 100 adet var devlet karsilamiyor 120 tl gibi birsey sabah öğle aksam .iciyorum birde avil hap 22,7 mg uyku yapiyor gunde 2 defa iciyorum sabah birde gece yatarken yani sıra ovadril krem kullan ama bu yazdığım.ilaclari doktora sor tabi kendi başına alma bunları kullanmadan önce ne kremler ne ilaçlar içtim hiçbiri etki etmedi bana her 5 gebelikten birinde oluyormuş. Banada vurmuştu bu arada karabiber sakin yeme kaşıntıyı besliyor insallah çare bulursun ben resmen 25 gün boyunca agladim 😢😢