Obsesifk Lala4e4ka kaşar aldırıyor diye duydum ama çokta kötü değil kilosu normal bazı bebeklerin yapısındanda kaynaklanıyor nasıl minyon va varsa onun gibi yani bizde 30 haftalığız 1500gr
Askmeleyi Lala4e4ka kilosu normaldi dogana kimi 3kilo uzeri olar.😉😉 cox kok olmagida yaxsi deyil cox ariq olmagida normaldi mence
Neslisah84 Lala4e4ka 30+3 2040 Benim oğlumun kilosu muz,süt, kaşar,kuru kayısı, ceviz ve günde 2 yumurta yiyorum
Sahsinamunhasir Biz daha çok küçüğüz😂19 hafta 375 gram ama kilo aldırıci olarak muz ve haşlanmış yumurtayı duydum
MalektElbayti Ballı sütü için gece yatmadan. Sabahlarından pekmez bir tatlı kaşığı. Ben bunun haricinde kuru meyve ceviz muz biliyorum
brglazgn Muzu ez süt ile karıştır bir kaşık bal ile de karıştırıp iç bunu günlük yaparsan etkisini görürsün istersen 🤗
Aynurgul Lala4e4ka yap yap bebiş için sağlıklı şeyler hem, benim bebişim geçen hafta kontrole gittiğimde bayağı kilo almış 2 hafta önde dedi doktor 🙈
Zubeyde Benim bebegim 36.4 haftaydi 2.500 kilo bu bende genetik bence ilk oglum 37.3 dogmustu 2 kilo tam plesenta yirtikdi bebek beslenemiyordu ama bu ikincide suan 37.6 haftalik kilo onemlo deil sonada da alir ben burda yazan herseyi denedim kimine yariyor kimine yaramiyor.
Gulya Lala4e4ka can gune 2 dene yumurta ye .. hemde sende yaxsidir usaqin kilosu doguma kimi 3 kilo olar mence .
Askmeleyi Lala4e4ka banan yumurta ye inan ise yariyir men test elemisdim mende 10gun onde gedir hardasa
Lala4e4ka Gulya yeyirem her seher yumurta. 3 azdi de deyirem sonra wiwi falan cekilecek balaca birwey qalacaq😄