Zumrutcelebi Kizlar bebisleriniz icin bebek cikolatasi yaptirdiginiz bir yer var mi, internet sitesi, instagram vs.guvenebilcegimiz neresi vardir?
Zehra321 Zumrutcelebi bende hacıserifi çok duydum takip ediyorum fiyatları da gayet uygun güvenilir bir siteye benziyor büyük ihtimal ordan yaptıracağım
Zumrutcelebi ozgeustun canim kac gunde geldi siparisin birde dogumdan kac gun once yaptirdin?lezzetli miydi😊
Merbe61 Rahat 10arkadasıma hacı serıften yaptırdım fiyatları ve kalitesi harıka urun aynısı gelıyor kucuk irmik helvası da hediye ediyorlar kendimede oradan yaptıracağım kesınlıkle pısman olmazsınız kalitesi ve fiyatları uygun İnternet sitesinden bakın mutlaka.
canimoglum53 Zumrutcelebi haciseriften yaptirdim. Gayet guzel geldi sadece resimdekiyle arasinda baya boyut farki vardi resimde buyuk duruyodu😂 ama yinede cok guzel
Meralll59 Zumrutcelebi kahve dünyasında bağış mahiyetinde satılan yardım çikolatası var.ben ondan alacağım.Hem de Nacizane yardımda bulunmuş olurum dedim."Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı İyilik Kutusu"diye geçiyor.Kapağına foto da koyuyorlar.
ozgeustun Zumrutcelebi henüz tadına bakmadık. 2 güne kargoya verilir diyorlar 1-2 günde de mesafeye göre gelir
Lolo2323 İnstagram da süslü Cikolata ya yaptırdım hem uygun hemde istediginiz şablonu siz seciyoruzsunuz omlar yapıyorlar gayet güzel geldi magnetle birlikte yaptırdım cok cüzii bi fiyata..
Lolo2323 Zumrutcelebi ben 2 ay kala yaptırdım çikolatanın tarihinden endiselendim sordum raf ömrü 12 ay bi sıkıntı yaşamazsınız dedi sorun olacağını sanmıyorum 2 ayım var gayet güzel duruyorlar 🤗🤗😃
DBsvn Zumrutcelebi hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama pastanecim'in çikolataları çok lezzetli ve çok taze şubesi varsa bir bakın derim