KubraF sanırım bu konu tamda benim sorunumun özeti 🤦34.haftamda doktorum bebeğimin fazlasıyla büyüdüğünü ve doğumun ortalama 4 - 4.200 olacağını söylediğinden beri sürekli beynini yiyorum doktorumun🤦 ve benim doktorum normali destekleyen sezeryan sonrası normal doğum yaptıran bir doktor olduğu için isteğe bağlı sezeryan hastası almıyor. Son kontrolum de yani 38+3 te 4080 gr dı ve salı günü yani 39+3te neler duyucam kilo konusunda bende meraktayım 🤷🏻😋 son kontrolde ben ümidimi keser gibi konuşup olmicak heralde normal dediğimde doktorum brni odadan kovuyordu az kala 😋 neden olmasın 4buçuğa kadar yolu var korkma çok güzel bir doğum olacak dedi ve beni yüreklendirdi ki bende inanılmaz normal istiyorum. Tabiki önce bebeklerimizin sağlığı Rabbim neyi nasip ettiyse o oluyor çünkü 🙏 ki ben çatı muaynesi de olmadım çünkü doktorum yapmıyor. Doğumhane de duruma göre bakarız gerek görürsek sezeryana geçeriz dediki ben doktoruma çok güveniyorum önce Allah sonra doktorum akışına bıraktık biz en başından beri öyle bir gebelik geçirdik. Yani demek istediğim bence akışa bırakmanız. zaten olacaksa mecbur sezeryan olursunuz nitekim bende öyle olucam. En azından şansımızı deneriz sonuç itibariyle bir insan dünyaya getiriyoruz elbet zorluğu olacak ki kıymetini bilelim 🙏 hakkınızda hayırlısı olsun..
Bende ne dertliymişim içimi döktüm resmen 🙈 yapamazsın diyenlere inat Rabbim izin verirse inadına normal doğurucam 😎