RabiaD Merhaba hamileliğimin ilk haftalarından itibaren yüzümde özellikle yanaklarımda sivilceler oluşmaya başladı normalde sadece mens dönemimde çıkar sonra geçerdi şuan çok fazla ve irinliler sizce ne yapmalıyım
EbruIrmakAhmet RabiaD vallahi bende aynı durumdayım yüzümü bi anda basıyolar resmen ve içleri dolu ergen gibiyim 😂 işin kötüsü dayanamayıp sıkıyorum leke kalıcak e öylede gezilmezki benim miğdem bulanıyo bakınca
Sedos2020 RabiaD olcak canım sen ne yaparsan yap gene çıkacak ben baş edemedim Erkek Bebek belirtisi dediler ..öylede oldu erkek bebeğe hamileyim Senin cinsiyet bellimi?
Sweetblonde88 RabiaD bir dermotologtan yardım alın cildin temizlenmesini isteyebilir daha sonra da ürün verir. İlac kullanamazsınız ama bu sekilde fayda gördüm ben.
dfnomr Sedos2020 benim de bebegim erkek bende de hayatim boyunca cikmadigi kadar cikti sivilceler🤦🏻♀️ ben kiz bebegi anneyi cirkinlestirir diye biliyordum meğerse erkekmiş😏
Ynmb RabiaD benim iki kızım var hiö sivilce olmadı şuan erkek bebeğim olacak Allah izin verirse yüzüm de sivilce var hatta bugün burnumdada çıkmış sizdede varsa erkek olma ihtimali yüksek yinede en iyisini Allah bilir sağlıklı olsunlar da gerisi kolay
Brfnyldrm Benimde ilk defa cıktı bi tane oda çenemde patlattım izi kaldı hiç yüzümde sivilce çıkmazdı ılk defa cikiyo