Gulsene Merhaba lütfen bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ? Sabahtan beri başım dönüyor ve ara ara burnum kanıyor bu normal mi ?
qulsumdemirci Vallahi tatlım tam olarak bilmiyorum ama baş dönmesi normaldir ama burun kanamasını bilmiyorum
Gulsene qulsumdemirci hamile oldugumu öğrendiğim günden beri sadece midem bulanıyor hiç başım dönmedi
ekara Gulsene aletin yoksa bugünlük tedbir olsun diye önce yarım limon sık iç. Burun kanaması hamilelikte olur ama bazende tansiyon yüksekse olur o yüzden tehlikeli olmasın diye yarım limon iç. Baş dönmeside olabilir ani kalkışlarda falan.
ekara Gulsene ya da sarımsak yut. 1 tane sarımsak yut bütün veya bölerek. Tansiyonun yüksekse tehlikeli olur
Eceveannesi Gulsene buraya yazacagina tansiyon ölçtür bı acile git Burun kanaması tansiyon yüksekliğinden olabilir benimde oldu gebelik zehirlenmesi geçirdim ve iyi birşey deilakesef
Gulsene Eceveannesi dil bilmediğim için gidemiyorum maalesef eşim de geç geliyor bekliyorum gelsin zaten gidicem o zamana kadar ben de buraya yazım dedim