Lindam 37aysgl doktora sorman gerek bence ama sancı veya su yoksa sıkıntı yoktur. Nişanı gelip iki hafta sonra doğuranlar da var
37aysgl Lindam şimdi geldim doktoruma nstde sancım çıkmadı düzensiz 1 2 kere çıktı açıklık var mı ona bakcaklar ebeyi bekliyorum
Zeppp 37aysgl bende 38+3 haftalığım benimde bir kaç saat önce nişanım geldi şuan sancım yok sancı olmadan doktora gitmek istemiyorum
tugbadm GMZDGS canım alttan muayene de lekelerin olur dedi ebe sizin lekeleriniz ne kadar sürdü o gün içinde gelip bitti mi
GMZDGS tugbadm evet aynı gün bitti ama suan sancım var ara ara ve kanlı akıntım oldu kontrolüm var bu gun
Lindam 37aysgl Bebiş geliyor desene 🐣🙏🏻Evde açılmanın daha çok olması için uzun uzun yürü merdiven çık sıcak suda otur sukuat yap canım
20182019 37aysgl bende kizimda cok beklemstm hic gelmedi😄smdi belli sali dogmm var iste grdm pazartesiye yarn nasl geccek blmyrm benmde sezryn
Ybusra Bu nişan olayı herkeste oluomu gelmeyen varmı 40 +2olduk hala gelen yok Bugün de doğum günüm bugünü anlamlı kılsın oğlum gelsin istiyorum dua edin sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🤲👶🤰🐣