Kadriye-melek1 Varmı arkadaşlar ?? Kasıklarım ve belim sanki kopacak . Doğum belirtisi olarak düzenli Aralık diyor benim bi başladımı yarım saat bi saat sürüyor
Sevdaknk Kadriye-melek1 bende 36+4 deyim canım. Özellikle akşamları çok ağrıyor evin içinde yürürken bile ağrıyor
Lindam Kadriye-melek1 benim de rahim bölgemde ağrı var adet sancısı gibi ama çok fazla değil. Doğu yaklaşınca normal bu durumlar
1dem Kadriye-melek1 o yarım saatin 5 dakikaya inmesi gerekiyor canım bide doğum sancısı olsaydı bu msjı yazamazdın. Tarifsiz bir duygu bence yaşamak gerek
Kadriye-melek1 Sevdaknk hastaneye gitmek istemiyorum her dakika bu normaldir değil mi ya of ilk gebelik olunca böyle oluyoruz sanırım
Seda666666 Bu haftalarda olur. Rahimde batma fln hissedebilirsin. Acilma olabilir. Erkek bebek mi bekliyorsn.
Ozlem35 Seda666666 yaaaa benim 1 haftadır felaket bir batma oluyor sanki iğne sokuyor birisi rahimime ayakta kitlenip kalıyorum 😔😔
Ozlem35 37+3 benimde aynı kasık agrım çok oluyor ve özellikle yataktan kalkarken belim kopacak gibi sanki, yürüyünce geçiyor evde...Normalmiş bende sordum doktoruma geçiyorsa
Husozle38 Ozlem35 bende aynıyım 36+1 im yürürken birsey yok yatakta dönerken bide kalkarken çok acıyor kalkınca geçiyor normalmiş bu haftalarda
Ozlem35 Husozle38 Hamileliğin en zor zamanı bence son haftalarmış vallaha, 3 aylık 4 aylıkken hoplayıp zipliyordum ordan oraya....Şimdi wc ye zor gidiyorum evde 🤭