Selinsu Deletedmom00260 avente o kadar para vermeye kiyamadim acikcasi. Civilde kaucuk emzikli kucuk boyu 10 liraydı cam. Simdilik onu aldim sonrasına sonra bakariz😀
pyymamm Deletedmom00260 avent aldım neavita diye bi markayıda hediye getirdiler ama avent gibi aynı duruyoe
Deletedmom00260 Dr browns çok önerildi çevremde fiyatı da oldukça yüksek alırsam bebeğim kabul etmezse diye korkuyorum onca para vermişken🤔
ggulsahh78 Ben avent alacaktım ama e bebekteki Bayan anne göğsüne daha yakın olduğu için nuk u önerdi nuk aldım ben..
Guguk Deletedmom00260 bilmiyorum canım ben yurt dışındayım Burda çok moda ve çok öneriliyor da. Onun dışında mam ve dr browns en çok kullanılan.
Deletedmom00260 Guguk Teşekkür ederim canım dr BROWNS u çok kişi tavsiye etti muhtemelen onu alacağım. Sanırım cam daha sağlıklı
Burc91 Avent cam aldim alanlar kullananlar baya memnundu ,hem koku falanda yapmiyor cam saglikli, bende oyuzden 120 ml olandan aldim ilk zamnlar icin, sonrasi icinde gene avent almayi dusunuyorum
ebztepe daha kullanmadım fakat dr.browns aldım. Cam almadım sağlıklı falan deniliyor ama bebeğin emdiği yer zaten plastik. Ve camlar ağır.
Deletedmom00260 ebztepe ben de camını almayı istiyorum nereden aldınız ben internetten istemiyorum bu tür şeyleri almayı. Eczanede vs bulabiliyor muyuz ki
Guguk Deletedmom00260 cam alacaksanız avent alın dr browns da bilmiyorum hiç cam da bence bir tane alın. Çünkü cam çok kullanılmıyor bebek tutmaya başladıktan sonra düşme riski falan oluyor. Ağır ve kırılabilir malum
ebztepe Deletedmom00260 ben cam almadım yanlış olmasın. İnternetten yorumlara bakarak aldım. Güzel geldi.
Dmce Bende avent aldim agir olmasini banada bi tanidik soyledi ama sonucta biz tutucaz buyuyunce zaten tutacakli olanlardan aliriz mikalar istedigi kadar kaliteli olsun koku yapiyomus aventi sterilize ederken suyun icinde fokur fokur kaynatirsan tabi kapagini atip damlatir su kaynayip altini kapatim bi iki defa batirip cikartmak birer dakka bekletmek yeterli zaten ne kadar pis olabilir her kullanildam sonra hi kere yikasak