Ceylin52 12haftalık bebek hareketleri hissedilebilirmi. ? 2 gündür karnımda bı hareket hıssedıyorum bebekmı yoksa baska bıseydenmıdır
Aysegulyeter Ceylin52 cnm bende 13 haftalik hamileyim. Bende karnimda hareket ediyor gibi hissediyordum ama doktoruma sordum cok kucuk oldugunu ve hissetmenin mumkun olmadigini soyledi. Rahim genisledigi icin oyle seyler hissedebilirmisiz.
Fidan3594 Ceylin52 ilk hareketler vajinanın hemen üstünde hissediliyor o muhtemelen bebek hareketi değildir o kadar yukarda değil şuan
Ozge2441 Ceylin52 Bn 25.haftadayım ve zayıfım da en erken 17 de hissettim ve ilk anlamam biraz zor oldu emin olamadım o mu yoksa başka birşey mi diye
busrasahinn Ceylin52 seyirme yada bağırsak hareketi gibi oluyomus canım ben bağırsak hareketi gibi hissetmiştim ilk 13 14 haftada
Ebrar18 Bizde 13 haftalık olduk 😌 🍋 limon olmuşuz . Yemek sonra sizlerde de hazımsızlık oluyo mu . Karnım en gergin halini yaşıyo her yemekte . Çok sıkıntı ya
EbruIrmakAhmet Vallahi bizde 12+5 olduk bende resmen hissediyorum bebek değildir diyolarda resmen bebek ya zaten çok sık hissetmiyorum ve daha çok güçsüz belli belirsiz bide benim ikinci gebeliğim bilmiyorum başka bişeye yoramıyorum
Ceylin52 EbruIrmakAhmet bende öle sık hıssetmıyorum ara ara olan bıse bagırsaklarla ılgılı problem olsa onu her turlu anlarız herlde bılemedm yınede ama bu zamanlarda vucut sekıl aldıgı ıcın hareketlenmeler olabılcegını cok yerde okudum