Ayperi86 Arkadaşlar yarın doktor randevum var hamile kalmamda bir sorun var mı bunun için gidicem ama adete daha 11 gün var. Doktora adetliyken gitmek şart mı adet olmadan gidicem işe yarar mı yoksa boşa mı gitmiş olurum.
DEF Ayperi86 canım bende adet olmadan gitmiştim doktora dedim bi problem var snaırım olmuyor demiştim. Adetimin 2-3-4. Günü çağırmıştı hormon testi istemişti. Adetinin 2-3-4 gününden birine randevu alıp gidersen daha iyi olur şuan gitsende bişey demez sanırım
Tugcem92 Ayperi86 doktorun test yapabilmesi için adetli olmanız gerekiyor. Genelde adetin 2. Yada 3. Günü yapılıyor. Siz yarın gidin, doktorunuz zaten tekrar çağırır gerekirse
Akduygu Ayperi86 hormona adetin 2. 3. Günü bakılıyor hormonlar çok önemli bazı hormonun yüksek ek veya düşük olması gebeliğe engel olabilir ve ilaç tedavisi falan oluyor hormonsal sıkıntılarda
Ayperi86 Herkese çok teşekkür ederim cvplar için bende öyle olması gerekiyo die biliyorum evlenmeden önce bi ara gitmiştim adetin 2.günü çağırıp hormon testi yapmışlardı bi sıkıntı yoktu inş. Şimdide yoktur sıkıntı
Sabirsizanne16 Ayperi86 adetinin 2.ya da 3.günü sabah erkenden gitmelisin çünkü o anki hormonlar önemli
NERDOGDU Tatlım bence git doktora sana simir testi yapar önce sonra da adet zamanı çağırıp hormon teste yapar.
ekara Ayperi86 önce adet olmadan git ultrasonla baksın sonra bide adetliyken hormonlarına baksın. İki kere git bence
Gzmsydr Ayperi86 bende gitmiştim çocuk düşünürken adetliyken çağırdı hormon testi yapiyolar sadece alttan muayene eder gidersen adetliyken tekrar çağırır