arslanmerve57 Nagihanckmk salaş şeyler alıyorum hem hamilelikte hemde hamile değilken rahatlıkla kullanırım ☺️
Selinsu Nagihanckmk bulamiyoruz 3 beden buyuk kazak aliyorum bi tane hamile kot pantolon almistim lcwdan bide tayt idare ediyorum montumun önü bile kapanmiyor😀
kaplan3 Nagihanckmk ayy bı ay var doguma 2 kot 1 tayt aldım hamılelık olarak onun dısında kazakları normal kazak ama buyuk l xl seklinde aldım montu da zor ama kapanıyor zaten kalmıs surda bı ay idare edıyorum🤣
Bnbalik Nagihanckmk hiçbir şey almadım montumu da önümaçık giyiyorum zaten 30 gün kaldı sonra da veririm insallah kiloları
Kubra2503 Salaş kazaklar alıyorum normal mağazalardan, bir de defacto ve lcw dn salopet elbiseler aldım :)
elfkahramann Eskiden giydiğim kazaklarımı giyiyorum salaş olduğu için rahat ediyorum lc wa dan da bir pantolon bir tayt aldım yeterli bence sonra kullanamayacağım için masraf yapmayı düşünmüyorum kendime canım
Nagihanckmk Selinsu :) ben de LCW dan kot aldım ama çok üşüyorum onunla... arkadaşımın giymediği büyük beden montu varmış onunla önüm kapanıyor :)