Babydeniz Erken Doğum riskim var 32 haftalığım şuan 34 de doğurabilirim . Bu haftalar da Doğum yapan var mı bebekleriniz nasıl kuveze girdi mi gelişimleri nasıl 🙏
Oguzaysel Babydeniz yaaa bende aynı sekildeyim , bugün hatta post açtım uzun olmasın diye bu konuyu yazmadım 🙈 ve bugün aşırı kötü bir gün geçiriyorum acayip agrilarim var sanki vucudumun her yeri ayrı ağrıyor, 33+0 benimde inşallah erken gelmezler
Belindaa Babydeniz 34te doğurup küvöze girmeyen de var 38de doğurup küvözde kalan da var dr gereken tedaviyi verdikten sonra doğurtur sen merak etme 🙏🙏
Babydeniz Meltemkskn yok şuan bir müdahale edilmedi yarın tekrar gidicem doktora tam Doğum günün belirlemeye
Babydeniz Oguzaysel işte benim de ağrılarım çok vardı nst ye giridm düzenli sancım çıktı ama rahim ağzında açılma yok şükür ama Benim şekerim var omdan erken Doğum riskim daha yüksek 🙏
Babydeniz Neslihanbew evet sancılarım çok var nst de bile çok düzenli Doğum sancısı çıkıyor ve gebelik şekerim var ünsilin kullanıyorum ona rağmen bu hafta hep yüksekti
Babydeniz gurcem rabbim bebeğini sana bağışlasın canım inşallah tez zaman da çıkar kuvezden sağlık problem mi var bebeğin nezman çıkacağına dair bilgi verdi mi doktor cnm
gurcem Babydeniz saol canım benım tesekkurler.Malesef drlar su gun cıkar dıyemıyor yanı oyle bır bılgı verılmıyor.Bızımkı cıger gelısımını tamamlamıs galıba nefes almasını makıneyle destekledıler.Ama her annenın her gebelıgın bır olmuyor arkdasım 34.haftada ikiz dogurdu onun bebekleri enfeksıyondan dolayı yattı mesela.Kimiside hiç küvöze alınmıyor.
Babydeniz gurcem anladım canım sağlıklı olsunlar da kuvezde olsunlar sağlıkla evinize dönersiniz inşallah evet her bebek aynı olmuyormuş bazı bebekler hiç kuveze bile girmiyormuş
Yigitaras gurcem canım bende 34 4 doğum yaptım . Direk küveze aldılar bebeğimi. Çok zordu çok iyi anlıyorum . O kapının arkasında beklemenin ne demek olduğunu . Benim bebegim solunum sıkıntısı yaşadı . Ciğerlerine tüp taktılar . 15 gün kaldı orda . Sonra toparladı çok şükür . Şimdi yanımda
Yigitaras Babydeniz Ben 34 4 doğum yaptım. 15 gün küvezde kaldık . Solunum sıkıntısı yaşamıştı bebeğim. Şuan iyiz çok şükür
gurcem Yigitaras ah kuzum darısı bıze ınsallah :( ınanki cok farklı duygular.Allah kımseye yasatsın ıstemem.Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın.Ben dogum yaptım odamda aglarken o kattakı bebeklerın ıkı gun aglamalarını dınledım.Inan çok zordu.Henuz koklayamadım yavrumu.Insallah bızde kavusuruz guzel gunler yasarız ne dıyım🙏🏻
Babydeniz Yigitaras ya size de geçmiş olsun. İnşallah bebeğim içerde biraz daha durabilir 36 haftalık bile olsa yeter ama 34 çok erken küveze girmesi kokusunu almadan onu beklemek bu düşünceler beni mahvediyor rabbim herşeyin hayırlısını versin sağlıkla zamanın doğar inşallah
Yigitaras Babydeniz evet bende alamamıştım. Hastanede onu öylece bırakıp taburcu olmak çok zordu . Ama şimdi yanımda . Bence sizde 15 güne alacaksınız inşallah
MiranRenas Babydeniz ben ilk doğumumu erken yaptım 34 haftalarda idi küvezde kalmadı kilosu 2.5 di bi sıkıntı olmamıştı çok şükür eğer ciğer solunum yada başka problem varsa alırlar tabi küveze
Babydeniz MiranRenas anladım canım şanslı annelerdesn bebeğini hemen kucağına almışsın darısı bizlere inşallah 🙏