Duuyguum canım bnm nası başladı biliyomusun gece oturuyoduk eşimle çay faln içtik 12 gibi bnm hafif kasılmalarla başladı ama sancı falan yoktu kasılıyodu sora geçiodu bn hiç dikkate almadım her zmn olan şey nası olsa dedm herneyse yattk gece 4 5 defa ağrıyla uyandım ama doğum sancısı olduğu hiç aklıma gelmedi çnkü daha vardı doğumuma 38 haftalıktm sora işte sabah oldu bnm devam ediyo ama yarım saatte bir falan vuruyo ben kahvaltımı yaptm baktm geçmiyo annemi aradım 6 tane çocuk doğurmş onun kadar tecrübelisini bulamazdm 😁😁anlattm böle böle anne dedm sora annm doğumun başlamş kızım hemn hasteneye git bende hazırlanıp geliyorum dedi sora ben anne acele etme ben daha duşa falan girerim dedm annm kızdı tabi ama bn dinlemedim hazırlıksızdm çnkü hazırlandm çıktm evden markete gittim tüy dökücü aldm geldm kuaföre gitmeye vaktm yoktu çnkü 😊 sora eve geldm tüy dökücüyü sürdm bekledim işte sora duşa girdm duş inanılmaz rahatlatıyo bu arada ve açılmanı hızlandırıo sora duştn çktm eşimin yanına gttm böle böle bn doğurym dedm eşim inanmadı tabi nası yani böle doğummu olur gülüyosn sen dedi ama güldüme bakmayın ben zaten normaldede acıya dayanıklı biriymdr sora işte gttk hastaneye muane flan anllattm işte öle sora 10 santm faln oldu başı göründü bebğin bni hemn çatala aldılar ilk sancıda bağırarak ıkındım çok zordu kafası çıkınca hemşire geldi karnıma bastırdı gövdesi çıktı hemn öle yani baya uzun oldu ya resmen doğum hikayesi oldu 😁😁😁