bsrasrc arkadaşlar merhaba birsey sorucam 25 haftalık hamileyim iç camasirimin ıslak oldugunu fark ettim değiştirdim yine islanmisti acaba bilmeden idrar mi kaciriyorum yoksa su mu sızıyor ilk gebeliğim bu arada
Mrv1234 bsrasrc canim her ihtimali degerlendir derim haftan erken eger suyun sizarak geliyosa onlem alirlar bi git doktora
zcolak bsrasrc o kadarını biz bilemeyiz ki canım. Doktorunla iletişime geç büyük ihtimalle kontrol etmek isteyecektir.
Mebos bsrasrc bende aynı etkiyi yaşadım sandım 23 haftalıkken doktora gittim suyun here şeyin iyi azalma felan yok dedi o akıntı normal dedi Bana bende korkmuştum açıkcası şimdi 24+2 olduk arada yine aynı oluyor ama yinede doktora görünürsen iyi olur
Gizemabc bsrasrc 37.4 haftalık hamileyim. Kilodum baştan beri hep ıslak🤷🏽♀️ Siz rahatlamak için yine de doktorunuza görünün tabii; ama gebelikte artan hormonların etkisiyle akıntılar artıyor, nitelik değiştirebiliyor.
BeybininAnasi Burada biri anlatmıştı sanırım, öksürürken eğer o akıntıyı tutamıyorsanız o suymuş. Bazen bende de su gibi akıntı oluyor.
bsrasrc dus aldim şimdi ne olur nolmaz alttan muayene ederler diye birazdan cikicaz eşimle ıdrarim varmis gibi sıkıştırıyor beni bide
prenses_annesi16 bsrasrc lütfen geldiğinde banada haber verir misn canım mutlaka haber bekliyorum senden bende aynı şeyi yaşıyorum dün geceden beri yarın gidicektim bende🙏🏻
Ftszgn Vajinal ilac alıyorsaniz o yapar ama kullanmiyorsaniz dr a danışın mutlaka su sizinti seklinde de gelebiliyor, eczanelerde turnusol pedler var bebek suyunda renk degistiriyor
BeybininAnasi bsrasrc bence yine önlem olarak doktora görünün, içiniz rahat etsin. Bazen böyle akıntılar görülebiliyor
bsrasrc BeybininAnasi evet cok sağolun şimdi çıkıyoruz evden doktordan gelince sonucu bildiririm tesekkur ederim🌹🌹
mmeleky bsrasrc canım aynı sorun bendede oluyordu doktoruma sordum vakinal akıntıların olduğunu söyledi kontrol etmedi
bsrasrc idrar kacirmasiymis bide vajinal enfeksiyon var dedi fitil ve antibiyotik verdi 5 gunluk alttan muayene etti cok şükür bebekle ilgili kotu birsey çıkmadı 🌹
EbruIrmakAhmet bsrasrc gözün aydın canım bende 12+5 günlük hamileyim benimde çamaşırım hep ıslak sürekli değiştiriyorum akıntılar artıyo sanırım