Mavi_ Haftadayım ve yaklaşık 1 aydır vücudum çok kaşınıyor özellikle bacak ve basenlerim o kadar kaşınıyor ki kaşıdıkça yara bere içinde bırakıyorum iz kalıyor 😔 kızlar şuan dayanamıyorum acile gitsem kaşıntı içim bakarlar mı ? Kadın doğum aciline mı gitmeliyim normal acile mi 😣
tgbactn Mavi_ öncelikle geçmiş olsun canm. Bnde de vardı kaşıntı azaldı ama,boyun ve kol bölgemdeydi benimde. Tahlil yaptırdım karacger enzimlerinin yüksekliği kaşıntıya sebep oluyormuş. Şükür düşük çıktı. İhmal etme tahlil yaptır yarın. Cildiyeye git
aslimutlu1 Mavi_ sen niye bir ay bekliyorsun ? Bu büyük bir sorun ! Hemen acile gittt hemen . Karacigerle ilgili bir problemin sonucu kasıntı oluyor , erken doguma bile sebep bunlar .
Mavi_ Cokokuyan_dorukusunannesi48 Teşekkür ederim ay dayanamıyorum artık ya. Gittiğim zaman hamilesin serum falan veremeyiz vs diyorlardı hep insallah müdahale ederler 😒
Mavi_ tgbactn Sağol Allah razı olsun canım 😘dayanamıyorum artık şimdi kalkıp gidip bi tahlil yaptırıym olmadı yarın cildiyeye giderim tekrar 💆🏻♀️ Ölüyorum geceleri uyuyamıyorum artık
tgbactn Mavi_ anlıyorum canım bende öyleydim kırmızı benek benek yaptım kollarımı hep 🤦♀️ çok geçmiş olsun ihmal etme ama
Mavi_ aslimutlu1 gittim kan alındı nst ye bağlandı hiçbir problem yok kaşıntı için iğne yapıldı sadece eve gönderildi
Zade Mavi_ Bu önemli bir belirti olabilir canım .. enzimlerine bakıldı mı hiç ? Bakılmadıysa acile git bence kolastaz başlangıcında genelde kaşıntıyla belirti verir ihmal etme
aslimutlu1 Mavi_ yani insallah kötü birsey cıkmaz ama bu durumda olupta artık zamanını bekletmeden doguma alıyorlar . Karacigerdeki problemden oluyor . Gecmiş olsın