Prenses39 Belirtilerinizin bazen aniden geçtiği oluyor mu yeni hamileyim 6+5 benim gibi olan var mı ben tedirgin oluyorum bu durumdan
World Prenses39 7+1 hamileyim sabah bir kalktım göğüs hassasiyetim yok,halsizliğim yok zaten hiç mide bulantım olmadı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Yarın hiçbir doktorda randevu yok kalp atışınıda duyamadım geçen hafta 😔
azizeguneyy Prenses39 daha çok erken tatlım her ayın bir belirtisi var kızma ama bunlar daha iyi günlerin😊 ben doğurdum ondan böyle rahat konuşuyorum😀
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Prenses39 Belirtilere takılma herkesin adet döngüsü belirtileri farklı olduğu gibi hamileliğide farklı.Belirtilere takılmak seni stres yapar hem seni hem bebeğini yorar.
1drya Bende 6+1 haftalık ve hiç bir belirtim yok 2. Hamilelğim ilkinde 2 aydn sonra başlamıştı belirtiler bakalım bunda daha yok. Belki sizde de olmaz belli olmuyor
Prenses39 azizeguneyy haklısın canım ama benim daha önce iki kaybım olunca en ufak şeyler tedirgin ediyor artık o yüzden ben o sıkıntıları yaşamaya razıyım valla 🥰
Prenses39 Cokokuyan_dorukusunannesi48 aynen öyle stres yapıyorum ya daha önce kaybım olunca elimde olmuyor işte