Bahar4516 Cok kotuyum monurol verdı doktor ıse yaramadı hem kusuyorum hem atesim var gbı napıcagımı bılemıyorum :(
Tusubasa Bahar4516 2 sefer antibiyotik kullandim 1 ay arayla. Bol bol su içtim birde dışarılarda tuvalete girme evdeki tuvalettede hijyene dikkat et canim. Ama suyu çok fazla ic
Buse62 Bahar4516 gebe okulunda demişlerdi pamuklu beyaz iç çamaşırı kullanın 60 derecede yıkayın ve sık degişin hijyenik pedleri önermiyoruz dedi bol su içmek lazım bide
azizeguneyy Bahar4516 tekrar doktora gidin ilaçların dozunu arttıracaktır ben idrar yoku enfeksiyonundan nerdeyse çocuğumu kaybedecektim hafife almayın lütfen
fadimeozbas @Bahar4516 Burda çok fazla elma sirkesiyle su karışımıyla tahret alındığını okudum baya iyi geliyormuş ama bilemiyorum tabi googledan araştırın bi nasılmış etkisi
Bahar4516 Tusubasa ayaga bıle kalakmıyotum ateşliyim acıle gıtsem korkuyorum aılemde uzakta napıcagımı bılemıyorum :(
Sinemmdru Bahar4516 acile gidin ateşim var diyosunuz bebeğe çok zararlı şuan burda bunu yazmanız bile saçma hemen gidin lütfen serum felan takarlar
Tusubasa Bahar4516 acile gitmek yerine ürolojiye gitsen daha iyi sonuç alırsın canim acilde birşey yapmiyorlar.
nhlkskn Bahar4516 Bahar4516 bol su ancak bole gecti munurol 2 kere kullandim fayda etmedi gunde 3bucuk litre su ictim gecmis olsun :(
Ayseaysegok Bahar4516 ateşin varms canım once acıle gıt zarar olmasn . Bnmde ıdarr yolu enfeksyonum vardı ıctgım bır bardak suya az elma sırkesı koyda iç ben cok faydasını gordum