• Gebelik
  • Duphalac şurup kullanan var mı?

DEF canm ben kullanmadım ama eşimin dedesi hastanede yatarken oda kabızlık yasadı onada vermişlerdi işe yaratmıştı gunde 3 kere içiyordu ama

DEF bn kullandm cnm ama 3 kere felan ilk kullandığım şiddetli kabızdım bnde etkisini gösteriyordu hmn ama tadını hatırlamak dahi istemiyorum 😂

• DEF bunu yanıtladı.

Hamileliğimin ilk haftalarında bende kullandım bende hemen fayda ediyordu onu kullanmadan 4-5 aya kadar hiç lavaboya çıkamadım tadı kötü birazcık ama gözünü ve burnunu kapat iç

• DEF bunu yanıtladı.

ikizannesi33 valla ne koku ne tad kötü değildi hatta kokusu yok tadı şekerli bi ilaç 🤷🏻‍♀️ Şaşırdım şuan calla acaba yanlışmı aldım😂😂

DEF ilk gebeligimde kullandim dogum sonrasida kullandım oğluma hamileyim suan gerek duyarsam içiyorum hemoroid sorunum var çünkü

• DEF bunu yanıtladı.

NurGrlek bendede var peki yarım saat önce içtim kaç saatte işe yarar 1 haftadır wc çıkamıyorum çok kötüyüm karnım felan ağrıyor

DEF canim ben gece yatmadan içiyorum sabaha çıkıyorum doktorum gunde 2 defa vermişti ilk başta sabah akşam bu arada belki hemen etkisini göremezsin ama 2 gune kesin rahatlarsin biraz karin ağrısı yapıyor

DEF Bende de aynı durum vardı ama bana osmolak adlı şurubu vermişti doktorum onun dediği kadar çok etmese de faydası olmuştu. Geçmiş olsun 💕

DEF çok gaz yapıyor canım. Birde bende hemen etki etmemiştiiii. İçiyordum ertesi akşam anca etki ediyordu çok iyi bir ilaç değil. Sırf gaz sancısı çektiriyor

Bana hiç faydası olmadı canım hala arada kabızlık sorunu yaşıyorum birşey fayda etmiyor

DEF bekunis diye bir ilac var iki tane iç , gece uyumadan sabaha karsı içinde ne varsa cıkar . Ama doktoruna mutlaka danıs . Ben bir iki defaya mahsus kullandım . Bitkisel bir ilac . Bu ilacı içipte işe yaramayan yok .

DEF ayy bnm bulantım kusmam çok oluyordu o dönemde bide kabızlık blki ondndır🤦🏼‍♀️

DEF işe yarıyor ama tadı şekli normal Zamanda bile mide bulandırıyor bide işe hamilelik girince ... hoşaf komposto falan tüketmeye çalışın inşallah geçer tez Zamanda

DEF benim de oğlum da var evde sürekli bulunur işe yarıyor gerçekten de inşallah size de yarar 🙏🏻☺️

• DEF bunu yanıtladı.

DEF ben tuvalete yetisememistim 😕😕 hatırlıyorum o şurubu

• DEF bunu yanıtladı.

Sevgilibocuk ay inşallah bağsurum var çok kötüyüm canım çok yanıyor afedersin karnımı taş gibi hissediyorum😫

Yvznannesi lavaboya çıkayım başka hiçbirşey istemiyorum gerçekten çok kötü durumdayım🥺

DEF ben kabız oldukça kullanıyorum. 10 saate felan çıkartıyor tuvalete ama bol su içmen gerekiyor o şurubu içince

DEF aksam bır kapak ıc sbaha cıkıyorsun canım