Oktay Kızlar 28. Haftaya girdim suana kadar 10 kilo aldım , sizler kaç kilo aldınız ? ayrıca son 3 ayda kaç kilo alınıyormuş biliyor musunuz ?
KbraGltekinKaraka Oktay şuan 32.haftamdayım. 12.haftama kadar hiç kilo almamıştım ama sonra ayda 2 kilo şeklinde aldım. 28. Haftamdan sonra ayda 3 kilo şeklinde aldım. Canım .
Obsesifk Oktay son ayda gerçekten alınıyormuş canım dikkat et 30a girdik 1 ayda 3 kg almışım normalde daha az yaya yaya alıyordum şuan toplamda 10 oldu ve dikkat etmezsem böyle gidecek
betul90 deryaersin oyle olmamasini umut ediyorum ins oyle degildir :/ oyle olmamali daha kilo almak istemiyorum cunku
Caliskantug 30+4 teyiz 7 kilo aldım inşallah daha fazla almam diye dikkat etmeye çalışıyorum ama çok zorrr 😊
ebrucan Oktay şuan benimde 3 ay kaldı şimdiye kadar 13 kilo aldığım için doktorum herşey 1 kilo Alman yeterli dedi inşallah başarırım yoksa ne yaparım bu kilolarla bilmiyorum
Oglusumm Oktay 28 haftalik hamileyim bende.gecen aya kadar 4 kilo almıştım ama son bir ayda 2 kilo aldim.Yediklerime dikkat ediyorum yürüyüşte yapiyorum ama yinede aliyorum kilolari nasil oluyo anlamadim🤔
HlyaHabibezkaya Oktay son 3 ayda (şuan 38+3) hiç değişmedi 3 kilo aldım. Yiyemiyorsunuz ki zaten midenize baskı yaptığı için.
Glsmumul 29 olucam yarın 7 kilo aldım toplamda. Son bir ayda aldım 2 kiloyu. Sanırım gerçekten son aylara doğru bi artış oluyo 😐 bol bol yürüyüş ve dikkat etmek gerekiyo
Oktay Sayrkann ya seninde çok az değil mi doktorun normal mi dedi ? Sen onlardan aldıysan bebeğin kaç kilo zaten içindeki su falan sana kilo yapan
Sayrkann Oktay bi anlasam 🤣🤣 onlarda bebek kilo alıyor sen almıyorsun diyorlar 😄 iştahım hiç açılmadı normal de nasil yiyiyorsam oyle devam🙄🙄 kilo almayı cok istiyorum