Ozlembjk Mucize34 benimde 4 aylikken göstermemişti etrafta diyordu göstermiyorsa kızdır 18.haftada öğrendim bebeğim Erkekmiş 🤗
Hatice_mustafa Mucize34 Hayır canim bende ben 18+3 te öğrendim erkek . Şuan 24+3 şükür oğlum olacak . Benim eşimin bir arkadaşı var onunda oğlan sürekli bağdaş kurup oturduğu için daha 6 aylıkken öğrendiler çok merak ediyorlardı. 😂😂
Deletedmom2224 Mucize34 Öyle bir ihtimal olduğunu sanmıyorum 😊 yani tabiki kız olabilir ama sırf göstermiyor diye kız diyemeyiz arkadaşım detaylıda öğrenmişti erkek olduğunu o zamana kadar gostermemisti
Mucize34 Ozlembjk bende 2 hafta sonra gidicem 4 buçuk aylik olucak herkes kızdır kendini gostermezse diyor 🤷
Snavra Benim de göstermemişti başta, kız olduğunu öğrendik 4 te 🤗 4.aydan sonra da yüzünü bir daha göremedik zaten. Ya eli kapalıydı ya arkası dönüktü. Sürpriz bekliyoruz şimdi 🤷🏻♀️
Mucize34 Snavra benimkide hiç gostermedi eli kolu hiç biseyi benzemiyordu 3 aylıkken daha netti şimdi göremedik kıza andırıyor dedi sadece sabırsızim net ogrenemek istiyorum artık bebeğimi 😒
Nurak Bende 5 ayda öğrendim kızım olacağını kizkar göstermez derler genelde çünkü pipi biyerlersen gözüküyo mutlaka 😀😀